Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Frankrike

Leiebil Frankrike

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Bil og baguett

Illustrasjon av leiebil i Frankrike

Frankrike er et av verdens mest populære turistmål og er geografisk et av de mest mangfoldige land i Europa. Byene inneholder noen av de største kulturskattene i Europa, og det finnes dusinvis av store turistattraksjoner. Som Paris, den franske Riviera, de atlantiske strendene, vintersportssteder i de franske Alpene, slottene Loire-dalen, Bretagne og Normandie. Landet er kjent for sin gastronomi (spesielt viner og oster), historie, kultur og mote.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Frankrike bilde 2

Frankrike har et godt utbygd system av motorveier. De fleste av motorveiene (Autoroute) er bomveier. Noen har bomstasjoner som gir deg tilgang til en del, andre betaler du når du kjører av eller på motorveien. Ikke mist kvitteringen ellers kan du risikere å betale for en lengre distanse enn du har kjørt.

 

Veiene spenner fra smale ettfelts veier på landsbygda til store motorveier. De fleste byer og tettsteder ble bygget før bilen ble utbredt og dermed kan endel bysentra  være vanskelig framkommelig for biler. Husk dette når du skal leie: store biler kan gjøre jobben enda vanskeligere. Ofte kan det beste være å bare parkere og deretter bruke offentlig transport. 

 

Frankrike kjører på høyre side.

 

Når du kommer til Frankrike må du kanskje bruke bilutleie. De fleste av de ledende selskapene opererer fra franske flyplasser og du kan spare mye på å booke på forhånd. Det er en vanlig erfaring på mindre franske flyplasser å ikke få den type bil du har bestilt på nettet, men en alternativ modell. Noen ganger er den alternative modellen ganske forskjellig, så sjekk nøye før du godtar bilen.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side