Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Frankrike » Charles de Gaulle flyplass

Leiebil Charles de Gaulle flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Charles de Gaulle flyplass

Illustrasjon av leiebil i Charles de Gaulle flyplass

Den viktig knutepunktflyplassen til Paris ligger nord-øst for selve byen. Den er notorisk forvirrende, så det kan nok tid å rekke korresponderende flights så beregn god tid. Det er tre terminaler: Terminal 1, Terminal 2 (som er stor og delt inn i 2A gjennom 2G), og Terminal 3 (tidligere T9). Den siste unntaket er terminal 2G som er en separat bygning, og er bare tilgjengelig via Navette / buss i 10-15min (buss går hvert 20 min) så beregn ekstra tid. CDGVAL pendeltog forbinder terminalene sammen.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Charles de Gaulle flyplass bilde 2

Når du ankommer Charles de Gaulle (CDG), bør du være oppmerksom på hvilken terminal du ankom (2A, 2D, etc.), fordi når du kommer tilbake til flyplassen for å reise på slutten av turen, gjør RER undergrunnstog to stopp på CDG til dekke de tre terminalene, men det er få indikasjoner på hvilke flyselskaper er på hvilke terminaler. Ta en nærmere kikk på din flybillett til å finne ut hvilken terminal du er avgang fra. Air France og kollegaer går fra Terminal 2. RER B har flyselskapene betjent av hver terminal på en ikke så opplagt diagram postet av døren av toget.

CDG har tre terminaler, terminal 2 består av syv under terminalene (2A til 2G).

Følg de aktuelle retningsskilt som du nærmer deg flyplassen:
- Å terminaler (for å sette ned / plukking opp passasjerer og praktisk parkering): Følg skiltene "Terminal 1" eller "Terminal 2" eller "Terminal 3".
- Å langsiktige parkeringsplasser: følg skilting "PR" eller "PX"; "Terminal 2A" for P AB; "Terminal 2G" for PW; "Terminal 3" for P3 resa.
- Å TGV jernbanestasjon: Følg skiltene "Terminal 2" og / eller "Gare CDG 2".

CDG flyplassen har masse mellomrom, korte og langsiktige, på alle tre terminaler, åpen 24/24. Det er klare tegn til både når du nærmer deg flyplassen.

De store bilutleieselskapene har pulter på CDG flyplassen. Alle er åpne under flyging.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Frankrike

  • Paris
  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side