Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Vietnam

Leiebil Vietnam

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Vietnam

Illustrasjon av leiebil i Vietnam

Internasjonale førerkort er ikke akseptert i Vietnam. Konseptet med å leie en bil for å kjøre selv er nesten ikke-eksisterende, og når vietnamesisk tale for å leie en bil de alltid bety leie en bil med sjåfør. Etter en kort tid på lokale veier med sine sprø trafikk, vil du være glad du forlot kjøring til en lokal. Siden få vietnamesisk eier biler, de har hyppig anledning til å leie biler for familien utflukter, spesielle anledninger, etc, og en blomstrende industri finnes for å tjene det behovet. Vietnamesisk kan enkelt leie alt fra en liten bil til en 32-seters buss, for en dag eller flere.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Vietnam bilde 2

Turister kan benytte seg at markedet indirekte i form av hotell og tour agenter som finnes i hver turist området. I tillegg har internasjonale bilmerker begynte å overflaten. Budget Bilutleie, en av de største bilutleieselskapene i verden, og tilbyr nå sjåførdrevne tjenester i Vietnam. Ansette en liten bil for en dagstur tilbake til utgangspunktet koster rundt US $ 60 for 8 timer (selv om prisendringer med kostnadene for drivstoff.) (Hvis du shoppe rundt og prute hardt for lavest mulig pris, vil du sannsynligvis få en eldre, mer banke opp bilen. Hvis du betaler mer enn minstekravet, er det verdt å spørre hva slags bil det skal være, og holde ut for noe behagelig.) Noen få sjåførene snakker noe engelsk, så sørg for at du forteller Hotellet / agent akkurat der du ønsker å gå, og har som kommunisert til sjåføren.


Det er også mulig å leie en bil og sjåfør for inter-city reise, til noe høyere pris. En liten bil fra Saigon til badebyen Mui Ne, en 4- eller 5-timers tur avhengig av trafikken, koster ca US $ 70, og Dalat til Mui Ne ca US $ 90. Lange reiser med bil kan være et godt valg for flere personer som reiser sammen, da det gir en fleksibel timeplan og fleksibel tilgang til eksterne nettsteder. Husk at langdistanse road reise i Vietnam uansett på hvilken måte (buss eller bil) er treg, med gjennomsnittshastighet mindre enn 50 km / t. Highway 1, nord-sør ryggraden i landet, tilbyr vanligvis, men ett kjørefelt

hver vei for massene av busser, lastebiler, biler og motorsykler. I de hyppige byer, tettsteder og landsbyer, lokalbefolkningen ofte gå, sakte motorsykkel eller push vognene innen inches av rask gjennomgangstrafikk. Vietnamesiske aviser ofte beklage svært høye priser av dødsulykker, mange langs denne ruten.


Generelt sett, beskriver vietnamesiske kjørevaner som fryktelig ville være et understatement. Road høflighet er fraværende og drivere generelt ikke sjekke sine blinde flekk eller sidespeil. Vietnamesiske sjåfører også en tendens til å bruke sine horn veldig ofte å få motorsyklister ut av deres måte. I tillegg trenger de fleste veiene ikke veimerkingen og selv på de som gjør det, sjåfører generelt ignorere veimerkingen. Som sådan, er kjøring selv i Vietnam ikke anbefalt, og du bør la dine transportbehov i hendene på en lokal.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side