Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Vietnam » Tan Son Nhat Internasjonal Flyplass

Leiebil Tan Son Nhat Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Tan Son Nhat Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Tan Son Nhat Internasjonal Flyplass

Du vil motta en gratis VN Trip Kart - for reise og kuponger av vietnamesiske kvinner iført den tradisjonelle ao dai kjole som du forlater Tan Son Nhat International Airport. I tillegg vil de fleste tilbyr en gratis turistkart over Distrikt 1 selv om disse varierer i kvalitet og har en tendens til å være reklame basert. Sheraton har en av de beste av disse, og vil gi en hvis du spør i resepsjonen. Innen District 1, Bookazine på # 28 Dong Khoi (mellom Ngo Duc Ke og Ho Huan Nghiep) har større bykart hvis du planlegger å våge utenfor District 1. Den ene utgitt av Du Lich & Giao Thong har en gate indeks på baksiden.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Tan Son Nhat Internasjonal Flyplass bilde 2

Fahasa bøker også bære et komplett utvalg av tilgjengelige kart. De har to store butikker i distriktet 1-185 Dong Khoi, bare ned fra Le Thanh Ton, og 40 Nguyen Hue, bare ned fra Mac Thi Buoi. MySherpa Reise har også publisert turistkart i det sentrale distriktet en med alle butikker og severdigheter merket. Utsalg i Saigon inkluderer Gaya, Dolce Casa, Annam Fine Foods, T & V Tailor, Galley Deli, og en rekke to-stjerners hotell.


Den beste måten for lokal ruteplanlegging er å få en telefon som godtar lokale sim-kort og har GPS aktivert. Vinaphone er et utmerket valg. For 250 000 Dong får du gratis minutter og internett i hele Vietnam. Du kan velge navigasjon og satt i din planlagte destinasjon og det vil skissere den korteste avstanden gate for gate. Alt du trenger å gjøre er å følge den lille grønne pilen som viser din nåværende posisjon. Det er også bra å bruke når du er i en taxi for å sørge for at de tar en direkte rute.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Vietnam

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side