Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Venezuela

Leiebil Venezuela

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Venezuela

Illustrasjon av leiebil i Venezuela

Et stort veinett (som består av ca. 82 000 km) og historisk lave drivstoffkostnader gjør Venezuela til et attraktivt land for å utforske med egen bil. Mange veier er i god stand, men det er også grus og grusveier som en off-road kjøretøy anbefales - spesielt i regntiden fra mai til oktober. Dette er grunnen til at det er viktig å reise med et godt veikart (f.eks Venezuela Laminert Kart av Berndtson og Berndtson) og å være godt informert om avstander, veiforhold og estimert reisetid. På nettet, stedet for cochera andina publiserer informasjon på nesten 120 ruter i landet. Du kan leie en bil, vanligvis for 20 - 50 dollar per dag, pluss forsikring og juridisk ansvar.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Venezuela bilde 2

Dette kan gjøre deg tenke to ganger om å leie en bil, spesielt når de vurderer det faktum at å leie en bil med sjåfør koster vanligvis det samme.


Drivstoffkostnadene (blyfri) er: 0,097 B / liter, ca 0.022 US $ / liter - 0,09 US $ / gallon - 0,03 € / liter (ved offisielle rate) og 0,01 US $ / liter - 0,045 US $ / gallon - 0,013 € / liter). Det er mange bensinstasjoner i de viktigste områdene. For utmark, bør du fylle tanken før du forlater eller ta en reserve beholder med deg. I fjellene gassforbruket ofte øker til over 15 liter / 100 km.


Et internasjonalt førerkort er nødvendig for å kjøre i Venezuela. Politiet vil ofte be for lisensen så vel som for ramme eller motor nummer under rutinekontroller. Trafikkreglene generelt i samsvar med internasjonal standard. Men ikke undervurder den rene kaos av Venezuelas trafikk. Vær oppmerksom når du kjører i Venezuela.


Den ofte ignorert trafikkreglene sier at du må kjøre på høyre med mindre forbikjøring og vike for trafikk i en rundkjøring. Selv om fartsgrensen maksimum er 80 km / t utenfor byen og 60 km / t inne i byen (om natten 50 km / t) lokale drivere ofte toppe 160 km / t (100 mph) på intercity motorveier. Loven forplikter bil beboere å kjøre med innfestet bilbelte - som er regelmessig ignored.If du er i en trafikkork, alltid andre drivere vil prøve å passere.


Vær også oppmerksom på at motorsykler er

ofte transportere opp til fem personer, uten hjelm. Vær oppmerksom på kvelden: gater og biler samt sykler har ofte dårlig lys eller ingen i det hele tatt. Vær også oppmerksom på at selv gode veier kan ha uventede og dype jettegryter. Av denne grunn, samt for sikkerhetsspørsmål generelt, langdistanse interurban bil reiser er ikke anbefalt under mørke timer.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side