Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Venezuela » Simon Bolivar Internasjonal Flyplass

Leiebil Simon Bolivar Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Simon Bolivar Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Simon Bolivar Internasjonal Flyplass

Caracas trafikk er notorisk dårlig og metro er et bedre alternativ hvis destinasjonen er beleilig plassert i nærheten av en stasjon. For besøkende kjøring i Venezuela, er papirene skremmende, mange lokalbefolkningen kjøre aggressivt og med snaut hensyn til reglene i veien. Hvis du bestemmer deg for å kjøre, vær oppmerksom på at sjåfører rutinemessig ignorerer rødt lys. Når du fyller opp på bensin, vil pumpekabin forvente et tips. Kvaliteten på veiene er variabel, men de viktigste veiene i Caracas og til interiøret er god.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Simon Bolivar Internasjonal Flyplass bilde 2

De fleste store veiene er asfaltert, men noen ruter har mange potholes; på disse veiene en 4-hjulstrekk anbefales. Mange mindre backroads er skitt eller grus, som forvandles til en mudbath i regntiden.

 

De fleste av de internasjonale bilutleieselskapene på flyplassen og i store bysentra. Du kan ofte få bedre priser ved å bestille på nettet hjemmefra. Drivere må være minst 21 år for å leie en bil, og noen ganger eldre for 4x4 eller luksusbiler.


Alle kjøretøy må bære et reservehjul, hjulblokka, jack skiftenøkkel og spesiell reflektor trekant. Du må være minst 18 år for å kjøre i Venezuela, 21 år for å leie en bil. Den offisielle fartsgrensen er 40kph (25mph) i byer, 80 km (50mph) på motorveien, men i virkeligheten fartsgrenser er sjelden håndhevet. Bilbeltebruk er obligatorisk. Motorsykler kan ikke brukes i Caracas etter 2 200.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Venezuela

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side