Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Malta » Valletta

Leiebil Valletta

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Valletta

Illustrasjon av leiebil i Valletta

Kjøring i byen kan være litt problematisk , spesielt når det gjelder å forhandle trange hjørner og enveiskjørte gater. Parkering er også begrenset, fordi i tillegg til den fastboende befolkningen, mange flere kjøre inn i byen for forretninger. Så det anbefales at du bruker en av bil-parkene ligger outlide byen og deretter gå eller bruke offentlig transport. Den lille størrelsen på de maltesiske øyene gjør navigering enkelt og problemfritt . Leie en bil er et godt alternativ hvis du ønsker å få til lenger delene av øya.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Valletta bilde 2

Alle veiskilt er på engelsk og kjøring er på venstre side. Store internasjonale merkevarer og lokale bilutleie er lokalisert på Malta og Gozo med daglige priser på € 16 - € 28. Internasjonale og nasjonale førerkort er akseptable. En rekke internasjonalt baserte bilen ansette bedrifter så vel som lokale garasjer også tilby tjenester av sjåfør-drevne biler.


Fredag og lørdag kveld i Paceville er en stor trafikkork. Men å leie en bil gir deg mer fleksibilitet, særlig for å finne ut-av-det-måten stranden bukter.


Avstanden er ikke et problem - den lengste distansen på Malta er 27km og det bredeste punktet er rundt 15km. På Gozo den lengste distansen er på 14 km og den bredeste bare 7km.


Hvis du leier en bil, vil du bli utstyrt med et telefonnummer for å kontakte i tilfelle mekaniske problemer eller sammenbrudd. Hvis du bringe din egen bil, er det en god idé å ta ut europeisk havari (tilbys i Storbritannia av både RAC og AA).

Gå til toppen

 
 

Kjører på venstre side