Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Malta

Leiebil Malta

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Malta

Illustrasjon av leiebil i Malta

Leie en bil i Malta er en fin måte å se landet, siden det er billig og kjøreforhold har kraftig forbedret de siste ti årene. Etter å ha din egen bil kan du gjøre mye mer ut av turen og oppdag de mange skjulte sjarm disse små øyene har å tilby. Det er alltid best å pre-bestille din leiebil online som dette funker billigere enn booking når du ankommer. Malta har svært lave priser for leie av bil - forhåndsbestilt leiebil for en uke koster omtrent like mye som en taxi til og fra flyplassen. Noen driver og ekstra sjåfører må ta med seg sine førerkort for å være dekket for av forsikringer tegnet av den lokale leiebil leverandør.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Malta bilde 2

Populære ledende bilutleiekjedene i Malta inkluderer Avis, Europcar, Hertz, First Car Rental, Mcar Rentals & Leasing og Active Car Renta. Noen selskaper som Aktiv Bilutleie tilbyr også leiebil på Malta internasjonale flyplass.

 

Det er GPS dekning av øya med populære merkene, men må sjekke med din utleiefirma som om de gjør dette tilgjengelig for deg eller ikke. Folkemeningen sier at GPS kartlegging av Malta er ikke helt det nøyaktige, der visse ruter planlagt på GPS, vil sende deg opp enveiskjørte gater uten forvarsel, best å bruke sunn fornuft i forbindelse med denne teknologien. Også Maltese kan være en veldig hyggelig gjeng med folk når gi retninger er bekymret.

 

I motsetning til det meste av Europa, driver trafikk i Malta til venstre.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side