Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Tyskland

Leiebil Tyskland

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Med bil i Europas hjerte

Illustrasjon av leiebil i Tyskland

Tyskland har et verdensberømt nettverk av gode veier og motorveier uten toll eller avgifter for biler. Alt ligger med andre ord til rette for en god biltur.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Tyskland bilde 2

Alle tyske flyplasser tilbyr bilutleie og de fleste av de viktigste utleiefirmaene er representert.

Leiebilselskaper er også tilgjengelig i de fleste byene, og enveisleie innenfor grensene er generelt tillatt hos de større kjedene uten ekstra avgift. Når du leier en bil, må du være klar over at de fleste biler i Tyskland har manuell girkasse, så vil du kanskje be om en bil med automatgir hvis du er vant til den typen.
De fleste bilutleieselskaper forbyr å ha sine biler tatt til øst-europeiske land, deriblant Polen og Tsjekkia. Hvis du planlegger å besøke disse landene, kan du velge å leie bil der, ettersom disse begrensningene ikke gjelder den andre.

Alle utenlandske sertifikater er akseptert i inntil seks måneder (eller 12 måneder for som del av et midlertidig opphold), men en oversettelse kan være nødvendig. Hvis du ønsker å fortsette kjøringen etter denne perioden, må du skaffe et tysk førerkort. Disse reglene gjelder ikke for førerkort utstedt i EUs medlemsland.


Fotobokser er vanlige i Tyskland (landet har en av de høyeste fotobokskonsentrasjonen i Europa), og finnes særlig i byer og tettsteder. Det er vanligvis ingen fotobokser på motorveien, men det er best å ikke misbruke dette. Midlertidig veiarbeid på motorveien er vanligvis en favoritt for politiet for å sjekke fartsgrensen, som er tydelig merket.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side