Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Thailand

Leiebil Thailand

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Thailand

Illustrasjon av leiebil i Thailand

Å leie en bil for å utforske på egen hånd er en kostnadseffektiv måte å få utenfor allfarvei, og unngår konstant stresset av pruting med lokale taxi eller tuk-tuk sjåførene. Leie en bil vanligvis koster ca 1200-1500 baht hvis du ønsker å gå for en økonomisk en som en Toyota Vios. Kjører din egen bil i Thailand er ikke for pyser, og mange utleiefirmaer kan levere drivere til en svært rimelig pris. Priser uten forsikring for en selvdreven bil start fra rundt 900 baht / dag for små biler, og fra så lite som 570 baht / dag for den stadig sjeldnere open-top Jeep; biler med forsikring starter på like under 1000 baht / dag, og komme ned til rundt 5600 baht / uke eller 18 000 baht / måned. De fleste av de nasjonale selskapene kan bli funnet i Thailand sammen med noen anerkjente lokale bilutleiefirmaer, som ofte er litt billigere.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Thailand bilde 2

Biler kan leies uten problemer mange steder. Det kan være verdt å betale litt mer enn det absolutte minimum for å bruke en av de internasjonale franchisetakere (f.eks Avis, Budget, og Hertz) for å minimere risikoen for problemer, og for å sikre at alle inkludert forsikring er faktisk verdt noe.


Flere anerkjente byråer krever at gyldige lisenser bli produsert: utlendinger som ikke har en thailandsk førerkort må bære en gyldig internasjonal kjøretillatelse. Selv om du klarer å leie en bil uten en IDP, ikke å ha en vil oppheve forsikring og telle mot deg i tilfelle en ulykke.


En vanlig leie svindel innebærer eieren tar et depositum, og senere nektet å refundere den i sin helhet på grunnlag av at kunden er ansvarlig for tidligere skader; Turist Police (ring 1 155) kan være i stand til å hjelpe. En annen vanlig svindel innebærer eieren ha noen følger den leide bilen og senere stjele den, ved hjelp av et sett med ekstra nøkler. Rapportere alltid tyverier: et "stjålet" kjøretøy kan på mystisk vis dukker opp så snart politiet blir involvert.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side