Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Thailand » Suvarnabhumi Flyplass

Leiebil Suvarnabhumi Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Suvarnabhumi Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Suvarnabhumi Flyplass

Bangkok har gode veier, men kjører i byen kan være et mareritt med massive trafikkorker, et innfløkt nett av motorveier og ofte forvirrende veiskilt. Hvis du kjører, være spesielt oppmerksom på plutselig filskifte av biler og uvøren motorsyklister som har en tendens til å veve inn og ut av trafikk. På travle veier vil du ofte finne biler beveger seg sakte inn i trafikk fra parkeringsplasser og sidegatene, de som allerede er på veien forventes å vike. Ikke parkere på veien i travle distrikter som Siam fordi andre biler kan låse deg inn ved parkering ved siden av deg i andre eller tredje kjørefelt. Bruk dekket parkeringsplasser eller parkere litt utenfor allfarvei, og deretter gå tilbake. Hvis du bruker en parkeringsplass, og det er ingen merkede plasser tilgjengelig, kan du parkere foran andre biler, men sørg for at du forlater bilen i nøytral med parkeringsbremsen av slik at du kan bli rullet ut av veien hvis det er nødvendig.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Suvarnabhumi Flyplass bilde 2

Tilsvarende, hvis du har parkert i en markert bukt og er blokkert av en annen bil, er det bare å skyve den ut av veien - nøye.


Leie en bil er et alternativ for reiser i Bangkok og andre deler av Thailand. Alltid få tilleggsforsikring - grunnleggende leieavgift som regel ikke har noen forsikring i det hele tatt, og din reiseforsikring er bare sannsynlig å dekke et overskudd eller egenandel hvor det er noen grunnleggende nivå av forsikring. Sjekk retningslinjene nøye for unntakene, i hvert fall noen retningslinjer utelukke fart og anbefaler at dette overvåkes av GPS.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Thailand

  • Bangkok
  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på venstre side