Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Sri Lanka

Leiebil Sri Lanka

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Sri Lanka

Illustrasjon av leiebil i Sri Lanka

Leide biler vanligvis slår ut billigere enn tre-hjulinger, og er mindre utsatt for trafikkulykker - og er anbefalt av de fleste hoteller. Med Driver: Leide biler kommer ofte med sine egne drivere. Ofte bilen i seg selv er gratis, mens sjåføren vil kreve en avgift for sine tjenester. Noen drivere / guider er statlig lisensiert; noen er svært kunnskapsrike og flerspråklige, som spesialiserer seg på historisk og kulturell kunnskap, og miljø / naturhistorie for dine besøk til gamle områder og naturreservater . Noen av dem kan kreve ekstra penger, hvis du vil slå på A / C.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Sri Lanka bilde 2

Du kan bestille gode biler fra de fleste av Colombo hotel resepsjonsdisker eller fra spesielle tellere ligger ved siden av den. De vil gi hotellet Logo merkede biler for utleie med sine egne drivere. De er bra for flyplassen dråper eller flytter innenfor byen. Sjekk prisen før du bestiller den.


Selv Drive: Først av alt må du ha din internasjonale lisens fra ditt eget land med deg og du må få det godkjent i Sri Lanka lisensiering sentrum. Du kan ikke kjøre i Sri Lanka uten det! Alle utleiefirmaer vil henvise deg til rett sted eller selv ta deg dit med sin sjåfør for å hjelpe deg gjennom 15 minutters prosessen.


Det er flere utleiefirmaer på flyplassen før du går ut, men det er billigere å få et annet selskap fra byen. Forsikring er inkludert (bare i tilfelle sjekk med din bedrift) og ditt eget ansvar er rundt 300 EUR. Kjøring i Sri Lanka er på venstre side, og trafikken er ganske hektisk - anbefales bare for trygge og erfarne sjåfører.


Det synes å være noen andre enn større biler regler har forkjørsrett. Ikke bli overrasket over å ha en stor buss som kommer mot deg på din side av veien slik at du har til å komme seg ut av veien. Tuting er vanlig som en vennlig her jeg kommer advarsel overalt. Legg merke til at sentrale Sri Lanka har mange bratte fjellveier og vanskelig å nå hoteller, så hvis du planlegger å ha en fullastet bil og kjøre

i sentrale strøk så i hvert fall leie en bil med et minimum av 1,5L motor.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side