Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Indonesia » Soekarno Hatta Internasjonal Flyplass

Leiebil Soekarno Hatta Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Soekarno Hatta Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Soekarno Hatta Internasjonal Flyplass

Å komme seg rundt Jakarta er oftere enn ikke, problematisk. Byen layout er darwinistic og forvirrende med fryktelige trafikkorker bremse byen til en gjennomgang i rushtiden (flere timer om morgenen og om kvelden). Den nåværende offentlig transport er fortsatt ikke tilstrekkelig nok til å lindre lunger. Ulike områder av byen har ulike nivåer av kaos. De bedre organiserte trafikker er hovedsakelig på forretningsområdene (MH Thamrin, Jendral Sudirman, og HR Rasuna Said.)

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Soekarno Hatta Internasjonal Flyplass bilde 2

Hvis du har råd til det, er det sterkt anbefalt å leie en privat bil, annet bruke en taxi overalt. Leiebiler er tilgjengelig. Hvis du er fra et annet land, er det ikke anbefalt å leie en bil og kjøre på egen hånd. Den kaotiske og nei-regler trafikken vil sikkert gi deg hodepine. Leie en bil med sjåfør er en mye bedre idé.


Prisen på drivstoff i Indonesia er relativt lav på grunn av bruk av subsidier fra staten. Pertamina uttak levere bensin (bensin) (bensin) på Rp 6.500 / liter, er diesel (solar) på Rp 5500 / liter. Ikke-subsidierte priser på produkter som Pertamax (RON 92 Pertamax høy-oktan bensin er høyere på rundt Rp 9500 / liter, RON 95 Pertamax Plus rundt Rp 10 350 og Pertamina-Dex (diesel) er rundt Rp 10100. Prisene på uttak operert av Shell, Mobil og Petronas er like.


Bomveier sirkle byen, og er raskere når trafikken er bra, men er svært ofte satt seg fast selv. Dreneringssystemer store veiene er dårlig vedlikeholdt og i regntiden fra desember-Feb hovedveier kan bli oversvømmet, fører til enda verste trafikkaos enn normalt.


Finne parkeringsplasser i boligområder kan være vanskelig på grunn av de smale veiene. Betalt parkering er lett å finne i kjøpesentre, kontorer og lignende er Rp 3000 til 4000 / time. Gateparkering krever ofte til betaling av Rp 3000 til en parkeringsvakt.


Hvis du bestemmer deg for å kjøre selv eller å ha en driver i Jakarta, husk at det er en 3-i-1 system implementert i noen

av de viktigste veiene i morgen fra 7.00-10AM og på ettermiddagen 4,30 til 7 PM Dette krever aa bil for å ha et minimum av tre beboere. Rutene omfatte hele strekningen fra Kota jernbanestasjonen gjennom Blok M via Jl. Hayam Wuruk, Jl. Thamrin, Jl. Sudirman og Jl.Sisingamangaraja; Jl. Gatot Subroto fra Senayan-JCC pass til krysset med Jl. HR Rasuna Said.


Men i samsvar med 3-i-1-regelen er så enkelt som å plukke opp en jockey. Langs hovedveiene er mange som ser ut som stikk turgåere, men de er faktisk jockies som belaster en liten avgift for å gjøre opp nummeret i bilen. Betale jockey Rp 20 til 25000 for tjenesten, avhengig av avstanden. Det er intensjoner fra de lokale myndighetene for å endre dette systemet til en elektronisk veiprising system en gang i fremtiden.

 

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Indonesia

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på venstre side