Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Indonesia

Leiebil Indonesia

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Indonesia

Illustrasjon av leiebil i Indonesia

Trafikk kjører på venstre i Indonesia. Indonesiske kjørevaner er generelt bare litt mindre elendig enn India eller Vietnam. Lanes og trafikklys er lykkelig ignorert, passerer vaner er suicidal og kjører på veien skuld er vanlig. Leie en bil i Indonesia er billig i forhold til leie i mange andre land, og drivstoffkostnader forbli relativt lav, til tross for de siste drivstoff prisøkninger: den faste prisen for bensin (premium) er IDR8,500 / L og for diesel (solar) er IDR7 , 500 / L. Drivstoffprisen vil øke svært høy, det kan nå mer enn IDR12,000 / L for bensin hvis du kjøper den på et drivstoff kiosk på landsbygda (langt fra byen og ikke i en offisiell bensinstasjon).

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Indonesia bilde 2

Å kjøre bil selv, er en internasjonal Driver Permit kreves i tillegg til hjemlandet utstedt førerkort. Vurdere å leie en bil med sjåfør, er den ekstra kostnaden ganske lav og har en trafikkulykke mens du kjører i Indonesia vil sikkert ødelegge turen.


Veiforhold og veivedlikehold i Indonesia er dårlig, spesielt så utenfor de store byene. Under regntiden, er større veier i Sumatra, Kalimantan og Sulawesi ofte oversvømt i flere uker. Selv om veiforholdene er gode i store byer som Jakarta, sine kjørevaner er fortsatt farlig, ofte forårsaker trafikkulykker.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side