Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Serbia

Leiebil Serbia

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Serbia

Illustrasjon av leiebil i Serbia

Hvis kjøretøyet er registrert og forsikret i et EU-land trenger du ikke grønt kort. Ellers må du kontrollere at Green Card har en uncancelled SRB boks. Kommer fra Ungarn, er Szeged / Horgos grensepassering beryktet for sin lunger. Hvis krysset grensen fra Ungarn, prøv Tompa / Kelebija krysningspunktet, ca 20km vest, eller den nyåpnede Backi Vinogradi / Asotthalom krysningspunkt. Tilsvarende når man kommer fra Kroatia, kan det være lurt å krysse grensen ved Továrník / Sid istedenfor Bajakovo / Batrovci, og fra Makedonia på Pelince / Prohor P? Injski istedenfor Tabanovce / Presevo.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Serbia bilde 2

Vær oppmerksom på at biler forbikjøring på udelte motorveier vil ofte bruke uoffisielle midten kjørefelt. Utvise forsiktighet og dra over til veiskulderen til høyre for å la dem gjennom trygt.

 

Politiet er vanligvis stasjonert på store trafikkmaskiner eller i underganger for å styre trafikk og fart. Drivere ofte advare andre av en politiets tilstedeværelse ved å bla høy-bjelker på to eller tre ganger. Politi interceptors patruljere alle de store motorveiene. Drivere fart og / eller kjører aggressivt blir stoppet. Hastigheter opp til 140 km / t på 120 km / t soner er vanligvis, men ikke alltid, tolerert.

 

Merk at trafikken loven er streng. Ingen person under 14 år skal ikke sitte i forsetet, setebelter er obligatorisk for dem som sitter i fronten, er blod alkoholinnhold begrenset til 0,03% og bøter er fra € 30 for mindre brudd opp til 60 dager i fengsel og € 5000 for å forårsake en større trafikkulykke (både lokalbefolkningen og utlendinger). VIKTIG! Hvis du kjører på lande og lokale veier, ta hensyn til sykkel ryttere, traktorer og andre tunge landbruksmaskiner, særlig om natten! De kan være uten riktig lys signalise og vanskelig å se, så bremse ned om natten.

 

Highway bompenger kostet i gjennomsnitt 0,03 € / km og kan betales i serbiske dinarer, euro eller med Mastercard / Visa. De er pålagt av vegstrekningen, så det er mulig å betale mer hvis bare en del av en seksjon er brukt.

 

Drivstoff (bensin / bensin, diesel og flytende petroleumsgass) er rikelig og av EU kvalitet, i motsetning til

for 20 år siden. Prisene er lik de i nabolandene, dvs. litt billigere enn Vest-Europa, men svært kostbart i forhold til Nord-Amerika.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side