Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Serbia » Belgrade Nikola Tesla Flyplass

Leiebil Belgrade Nikola Tesla Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Belgrade Nikola Tesla Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Belgrade Nikola Tesla Flyplass

Som i det meste av Europa må du holde til høyre side av veien. Unngå rushtiden (8: 30-9: 30 AM, 4: 00-6: 24:00). Beograd er ikke Roma, Moskva eller Beijing, men får rundt kan være stressende hvis du ikke er vant til trafikkproblemer kombinert med aggressive lokale kjørevaner. Planlegg reisen din hvis du skal inn til byens kjerne, og forventer å ha en hard tid å finne gratis parkeringsplasser på gatene under fredag og lørdag kveld i sentrum. Garasjer kan være et bedre valg. Hold Nærlyskaster slått på, under både dag og natt.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Belgrade Nikola Tesla Flyplass bilde 2

Fartsgrense på gatene i byen er 50 km / t, nær skoler enda mindre, på motorveien er høyere. Politiet er kjent for å vente på steder der du kan føle deg komfortabel å kjøre over grensen, men nesten aldri på motorveien. Vær spesielt forsiktig mens krysset Branko bro, og kjører på følgende gater: Bulevar Mihaila Pupina, Jurija Gagarina, Vladimira Popovica, og andre store. Hold setebeltene festet. Andre passasjerer må også gjøre det samme, selv når du sitter i baksetet (hvis det er setebelter installert).


Tillatt nivå av blod alkoholprosent (BAC) er 0,03%, noe som er omtrent lik en drink. Hvis du går med bil å drikke, vurdere å gå tilbake å bruke taxi eller trygg sjåfør service, + 381-64 / 1746-411. De vil komme til å plukke deg opp på den lille, folding motorsykkel, pakk den i bagasjerommet, og kjøre deg hjem igjen i bilen. Deres kostnader er beskjeden, og litt høyere enn enveis tur med taxi (~ 5 € for <5km, ~ 7 € for <10km, og ~ 10 € for> 10km).


Mange boulevarder og noen gater har gule baner. De er reservert for offentlig transport, dvs. busser og drosjer, og du har ikke lov til å bruke dem. De gule felt er merket med en gul linje, og er angitt på trafikkskilt. Noen gule baner, men er aktiv bare i visse perioder av dagen, vanligvis i rushtiden.


Det er plasser for parkering i sentrum av byen. Det er et stort parkeringshus med 500 plasser under den gamle palass

i sentrum av byen, på tvers fra parlamentsbygningen.


Også ta i betraktning at i sentrum nesten alle parkeringsplasser i de sentrale gatene har soner markert med grønn, gul eller rød maling på gaten (gul sone mellomrom er faktisk merket orange, for å unngå forveksling med andre merker). Du kan bare holde for 3, 2 eller 1 timer, henholdsvis i disse plassene. Du kan betale med maskinen vanligvis funnet i nærheten av parkeringsplasser, kjøpe parkeringsbillett i en kiosk eller via mobiltelefon (bare tekst bilens nummerskilt (for eksempel: BG123456) til tall 9111 (rød sone), 9112 (gul) eller 9113 (grønn)).


Hver melding du sender er gyldig i en time, og noen 5 minutter før timen er gått, får du en tekstmelding som forteller deg at du kan sende en SMS hvis du ønsker å forlenge parkering for den neste timen. Selvfølgelig gjelder dette

bare i gule og grønne soner, der du kan parkere i mer enn en time. Etter at tiden er ute, må du re-park eller risikere å betale en bot (rundt € 15). Alt dette gjelder kun på hverdager, fra 7am til 21:00 og fra 7am til 14:00 på lørdager. Etter at (Sa 14:00 - Mo 7AM) parkering er gratis.


Det er også flere offentlige parkeringshus og parkeringsplasser hvor du kan parkere for en ubegrenset mengde tid på dagen. Gebyrer betales på timebasis (prisen varierer, vanligvis rundt € 0,7 til 0,9 / time). I noen ikke-regulert områder, du også betale for parkering avhengig av varigheten av oppholdet, og dette er betalt i kontanter til parkeringsvakten.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Serbia

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side