Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kambodsja » Phnom Penh Internasjonal Flyplass

Leiebil Phnom Penh Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Phnom Penh Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Phnom Penh Internasjonal Flyplass

Phnom Penh er beryktet for sine massive trafikkorker, og med rette. I tillegg er trafikken kaotisk og motorsyklister tilsynelatende suicidal. Derfor anser de fleste turister kjøring i Phnom Penh et mareritt, og det er sterkt anbefalt at du holder deg til offentlig transport og ikke prøve å kjøre deg rundt. Det er mulig å leie en bil med sjåfør. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom ditt hotell eller et reisebyrå.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Phnom Penh Internasjonal Flyplass bilde 2

Hvis du kjører selv, enten det er på to eller fire hjul, være oppmerksom på at trafikken er veldig uforutsigbar og ofte dødelig. Ulykkesfrekvensen har økt med 35% fra august 2008 til august 2009, ifølge offentlige tall. Kjøring er kaotisk og rask med alle farene som bringer.


På store veikryss og rundkjøringer i Kambodsja, vil du ofte se gigantiske figurer av dyr, eller kjente guder. De er der for en praktisk grunn. Mange kambodsjanere er analfabeter og ikke kan lese veiskilt, så disse gir enkle markører. Så for eksempel når en kambodsjansk gir retninger han kanskje si Kjør rett for en mil til du kommer den hvite hesten, ta til høyre og fortsett forbi elefantguden til du kommer til nesehorn og ta til venstre.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Kambodsja

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side