Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kambodsja

Leiebil Kambodsja

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Kambodsja

Illustrasjon av leiebil i Kambodsja

Den kambodsjanske regjeringen har vært febrilsk å oppgradere veiene over hele landet siden ca 2008. Mens bra for landet, det gjør reiseråd raskt foreldet! Finne en utette veien på turistløypa er mindre vanlig i disse dager, og de fleste reisende vil ikke leve ut skrekkhistorier av bil-svelger hjulspor eller wet-sesongen quagmires.Notable Grusveier som vil være til nytte for reisende er: Battambang-Koh Kong (for tiden et stort skitt sykkel eventyr over fjellet eller en lang omvei med buss via Phnom Penh), tilgang til Banteay Chhmar templene (en høy kvalitet utette veien, like bra som en forseglet veien under den tørre sesongen) og veien mellom Sen Monorom og Banlung (hvis det er noen ekstern jungelen igjen i Kambodsja, vil det være her). Grensene, kysten og de store byene er alle godt forbundet med gode veier.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Kambodsja bilde 2

Leiebil er relativt billig i Kambodsja og mange besøkende leie bil eller sykkel for større fleksibilitet til å besøke out-of-the-way steder, og å stoppe når de velger. Nesten alle leiebil i Kambodsja har en driver, som er gode nyheter gitt bunnløs tilstand av mange veier, mangel på veiskilt og mangel på respekt for trafikkregler som vises av noen drivere.


En standard førerkort er ikke mye bruk i Kambodsja. I teorien, til å kjøre en bil du trenger en internasjonal kjøretillatelse, vanligvis utstedes gjennom bilen din forening hjem, men Kambodsja er ikke i dag en anerkjent land. Det er svært usannsynlig at et førerkort vil være til nytte for de fleste reisende, spare for de som kommer til å leve og arbeide i Kambodsja.


Leiebil er vanligvis bare tilgjengelig med en sjåfør og er mest nyttig for sightseeing rundt Phnom Penh og Angkor. Noen turister med en sunn budsjett også arrangere biler eller 4WDs med drivere for touring provinsene. Kjører selv er bare om det er mulig, men dette er utilrådelig på grunn av kaotiske veiforhold og personlig ansvar i tilfelle en ulykke.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side