Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Bhutan » Paro Flyplass

Leiebil Paro Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Paro Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Paro Flyplass

Fest sikkerhetsbeltet og gjør deg klar for et eventyr! Enten du gjør store planer om å cruise rundt i byens mest populære attraksjoner eller dra ut på en naturskjønn søndag stasjon, oppleve friheten til å utforske byen på egen hånd watch. I stedet for å stole på offentlig transport eller praie drosjer hele dagen, dra nytte av vårt utvalg av leiebiler i Thimphu. Med ditt eget sett med hjul, ruller ned vinduene og puste inn det ferie luft. Glem kartet, og suge opp severdighetene.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Paro Flyplass bilde 2

Du er i førersetet, så tour de lokale landemerker og kort tur rundt i landskapet for å få en følelse av denne byens puls.


Siden all transport er levert av turoperatører, du normalt ikke trenger å bekymre deg med kjøring. Hvis for noe grunn du arrangere din egen transport, er du fortsatt langt bedre å bruke tjenestene til en innleid bil og sjåfør eller en taxi. Kjøring i Bhutan er en opprivende opplevelse. Veiene er smale og lastebiler brøle rundt hårnålssvinger, og opptrer plutselig og tvinge møtende kjøretøy til siden. Fordi de fleste veiene er bare ca 3,5 meter bred, passerer noen motgående kjøretøy innebærer en, eller begge deler, flytter til randen.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Bhutan

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på venstre side