Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Bhutan

Leiebil Bhutan

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Bhutan

Illustrasjon av leiebil i Bhutan

Veiene som krysser landet er preget av sine vendinger, svinger og bratte bakker, men til tross for den vanskelige topografi, de er generelt svært godt vedlikeholdt og trygt. Lokale og inter-distriktet bussruter er ikke veldig behagelig og stoppe ofte. Din lokale turoperatør vil gi et kjøretøy og sjåfør for varigheten av oppholdet. Denne kostnaden er inkludert i den daglige tariff. Det anbefales at du kjører i Bhutan bare hvis du har erfaring med å kjøre i fjellområdene.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Bhutan bilde 2

Kvaliteten på veibanen er variabel med endeløse fjell hårnålssvinger. Det anbefales at du pakke reisesyke tabletter.


På grunn av den fjellterreng, er veiene ofte blokkert av steinsprang i sommersesongen. Derfor er det best å unngå å reise lange avstander fra begynnelsen av juni til slutten av august. Men hvis du må reise på denne tiden, bære rikelig flaskevann og snacks som om skredet oppstår det kan ta litt tid å rydde veien.


På en høyde på 3750 meter, er den delen av veien som går gjennom Thrumshingla Pass koble Bumthang og Mongar de høyeste i landet, og tilbyr noen spektakulær natur. Men på grunn av de bratte sidene av dalen er det spesielt utsatt for steinsprang, så vær forberedt på lange vente i løpet av de våte perioder i særdeleshet.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side