Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Portugal » Lisboa

Leiebil Lisboa

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Lisboa

Illustrasjon av leiebil i Lisboa

Tenk to ganger før du bruker en bil i byen, med mindre du er forberedt på å tilbringe flere timer i kø og på jakt etter parkeringsplass. Den travle trafikk og trange gater med blind hjørner kan være overveldende til turister. Også på grunn av plassmangel og overbefolkning, er parkering vanskelig og irriterende, samt potensielt farlig - sjekk "Stay Safe" nedenfor, om potensielle problemer med kriminelle og hjemløse mennesker som står nær parkeringsplasser å "hjelpe" deg park bilen og deretter forsøke å presse penger fra deg.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Lisboa bilde 2

Hvis du velger å returnere en leiebil i nærheten av hotellet, ikke stole på at agenten kommer nøyaktig på avtalt tidspunkt, for en avtalt 12:00 avkastning han kan lett komme frem til 09:00 (og vil komme igjen på din ring).

Lisboa kan nås fra seks hovedveier. Kommer fra sør (A2) eller øst (A6 - den viktigste ruten fra Madrid), er det de to bruer:

Fra / til sør: A2 går helt til 25. april-broen, som vanligvis har mye trafikk får inn Lisboa, spesielt på ukedag morgenen. Dette er det beste alternativet hvis du ønsker å gå til sentrum av Lisboa eller i vest (A5 - Estoril, Cascais, Sintra).

Til nord / til øst: Hvis du gren fra A2 til A12, vil du komme til Vasco da Gama-broen, den lengste brua i Europa, har det vanligvis mindre trafikk enn den eldre 25 de Abril bro (men en dyrere bompenger). Dette er det beste alternativet for å gå til den østlige / nordlige delen av Lisboa (til flyplassen og til Parque das Nações - den tidligere Expo 98), og også til å ta A1 eller A8 går nord.

Fra / til nord og flyplassen: Kommer fra nord, det er A1, som forbinder Lisboa til Santarém, Fátima, Leiria, Coimbra, Aveiro, Porto. A1 ender i nærheten av flyplassen. Det er også A8, som går til Torres Vedras, Caldas da Rainha, Alcobaça, Leiria.

Fra vest, er det A5, som kobles til Estoril, Cascais, og IC19 som krysser alle forsteder og ender nær Sintra.

Lisboa har tre ringveier: Den 2ª sirkulære, som

forbinder A1 til IC19; den CRIL IC17 (fortsatt ufullstendig), som forbinder Vasco da Gama broen med A1 og A8; og CREL A9, som forbinder A1 med A8, IC19, A5, og går hele veien til Estoril kysten.

Gå til toppen

 
 

Kjører på høyre side