Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Portugal » Portela lufthavn

Leiebil Portela lufthavn

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Portela lufthavn

Illustrasjon av leiebil i Portela lufthavn

Når får fra Lisboa flyplass til Lisbon City, er avkjøringen rute 2a rundskrivet. Når man bruker offentlig transport, er det to hovedtransportmetoder; buss og taxi. Man har også muligheten til å leie en bil på flyplassen og bruke den til å få tilgang til byens sentrum.For de passasjerene som foretrekker å kjøre seg til sentrum av byen, er det flere leiebil selskaper tilgjengelig på flyplassen. Informasjon om leiebiltjenester kan fås fra helpdesk tilgjengelig på flyplassen.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Portela lufthavn bilde 2

Det er flere bilutleiefirmaer innenfor flyplassen inkludert Europcar, Hertz, Avis og Budget blant andre. Kostnadene for å ansette en bil avhenge av din destinasjon. Til Lisboa, er gjennomsnittlig kostnad € 80 per uke.

Leie en bil gir en gylden mulighet til å reise til sentrum som man har fleksibilitet til å passere gjennom de ulike stedene og severdighetene i byen har å tilby som en heads til hotellet.

Når de kommer ut av flyplassen, har man to alternativer, avhengig av destinasjon. Hvis du er på vei nordover bør du ta A1 Lisboa motorveien via 2a rundskrivet. Når sørover bør du avslutte 2a sirkulær og bli med Vasco de Gama-broen.

Generelt, hvis du ankommer med fly i Lisboa, og det er fortsatt dagtid, er det nesten alltid bedre å bruke offentlig transport - buss eller metro system - til hotellet eller endelige destinasjon. Flyplassen informasjonsskranken på flyplassen i Lisboa kan gi deg all nødvendig informasjon.

Taxi sjåfører på drosjeholdeplass ved Lisboa er beryktet for sin uærlighet og upålitelighet og hvis de kan lure deg, vil de. Drosjer er pålagt å ha arbeids meter (det er ulovlig å kjøre uten en) og takster lagt til vinduet i baksetet. Sørg for å spørre taxisjåføren om han har en fungerende meter før man kommer inn taxi, og være forsiktig med sjåfører prøver å hente bagasjen og innlede deg inn i taxi før du kan gjøre disse henvendelsene.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Portugal

  • Lisboa
  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side