Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Jordan

Leiebil Jordan

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Jordan

Illustrasjon av leiebil i Jordan

Jordans motorveier er generelt i meget god form, men det samme kan ikke sies om sine drivere eller sine biler. Mange lastebiler og busser kjøre med slitte eller defekte dekk og bremser og i de sørlige og mer landlige deler av landet er det en tendens for noen mennesker å kjøre om natten uten frontlysene (i den tro at de kan se bedre og at dette er derfor tryggere!). Unngå å kjøre utenfor hovedstaden Amman, etter mørkets frembrudd. Leie en bil skal være billig og ikke altfor tidkrevende. Drivstoffpriser er alle fast ved det statseide selskap, så ikke bry jakt etter billigere bensinstasjoner.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Jordan bilde 2

Forvent å betale rundt JOD0.655 for diesel og JOD0.955 for bensin, per liter, selv om prisene kan endre seg i tiden.


Den viktigste ruten er Desert Highway, som forbinder Aqaba, Ma en, Amman og fortsetter hele veien til Damaskus i nabolandet Syria. Radar fart feller er rikelig og godt posisjonert for å ta sjåfører som ikke ense de ofte skiftende fartsgrenser.


En spesiell strekning, der veien går ned raskt fra høylandet i Amman til dalen som fører til Aqaba gjennom en serie av bratte hårnål kurver, er beryktet for antall dårlig vedlikeholdt olje lastebiler som mister sine bremser og careen av veien inn i kløft, pløying gjennom alt i deres vei. Denne strekningen av veien har blitt gjort om til en to kjørebaner, og er nå litt tryggere - men utvise forsiktighet på denne strekningen av veien.


Den andre ruten av interesse for reisende er kongeveien, en buktende spor på vestsiden av the Desert Highway som starter sør for Amman og lenker Kerak, Madaba, Wadi Mujib og Petra før han begynte i Desert Highway sør for Ma en.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side