Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Jordan » Dronning Alia Internasjonal Flyplass

Leiebil Dronning Alia Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Queen Alia Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Dronning Alia Internasjonal Flyplass

Det er viktig å merke seg at selv om Amman er en hovedstad, sannsynligvis virker det mye mindre organisert enn de fleste europeiske eller amerikanske byer. Det har opplevd ekstremt rask vekst siden den ble kåret til hovedstaden nesten et århundre siden. Dette er hovedsakelig på grunn av uavhengighet, palestinske flyktninger, etter at Oslo-avtalen, etc. Så vil du finne mange uoverensstemmelser i navngiving av landemerker, retninger du er gitt, samt den generelle brukervennligheten av byen. Som et eksempel, vil du sannsynligvis finne at noen gate kalt King Hussein gaten vil bli referert til som noe annet av lokalbefolkningen på skiltet på grunn av nylige døpe.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Dronning Alia Internasjonal Flyplass bilde 2

Sirklene viser til rundkjøringer på Zahran Street som fører West fra Downtown Amman (nær Citadel). Jo høyere tall sirkel, jo mer vestlig du er. De fleste av Ammans yrkesbygg utvikling har vært vest for sentrum, så dette er nyttig for turister. Også de er faktisk rimelig godt skiltet.


Det finnes flere bilutleiefirma lokalisert i Jordan. Noen vil også gi deg en driver for gratis hvis du bestiller en leiebil med dem.


Stasjoner er tilgjengelig på Queen Alia International Airport, Amman sentrum og i Aqaba. I tilfelle noen problemer med bilen din, er det lurt å velge et større selskap med flere avdelinger (som i Amman og Aqaba). Da har du en bedre sjanse til å få raskere veiassistanse eller en erstatning kjøretøy.


Hvis du velger å ta en leiebil, gjør også at du har et ekstra ansvar forsikring for bilen din. Dette er et veldig viktig poeng, fordi standarden ansvarsforsikring (LI) dekker bil skade på ca. $ 7000 og personskade opp til $ 17.000. Ikke glem å legge den ekstra alt ansvar forsikring under bookingprosessen. Den dekker vanligvis alt ansvar påstander opp til $ 1 Mio. Ellers kan du måtte betale hele beløpet for skader eller personskader på deg selv. Og dette kan ødelegge livet ditt.


Hvis du kjører mye i byen, er det viktig å merke seg at mange av gatene har ikke veimerkingen, og reglene i veien synes å være basert mer på convention enn faktiske lover. Hold deg sakte og bevege seg til høyre for å la

raskere biler gjennom. Når det er sagt, sjåfører synes ikke å være alt som aggressiv.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Jordan

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side