Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Irland

Leiebil Irland

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Irland

Illustrasjon av leiebil i Irland

Det er mange bilutleiekjedene i Norge, og du kan plukke opp i byene eller på flyplassene, selv om det kan koste mer å hente på en flyplass. Merk at de fleste irske bilutleieselskapene ikke vil godta tredjepart kollisjonsskade forsikring (for eksempel med kredittkort) når du leier en bil. Konvensjonell visdom tilsier leie (innleie) en bil som er automatgir modell. Dette er fordi mange veier i Irland er smale, krever førerens fulle oppmerksomhet, så en automatisk girkasse tillater føreren å fokusere på veien i stedet for maskinen. Imidlertid vil velge en manuell girkasse (stickshift) modell tillater føreren å velge et mindre kjøretøy som bedre passer til små veier og lagrer gass (bensin) uten merkbar tap av makt.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Irland bilde 2

Det er mange bilutleiekjedene i Norge, og du kan plukke opp i byene eller på aiIn tillegg rundkjøringer er mer vanlig i Norge enn i mange andre land. Navigere rundkjøringer er enklere med en stickshift fordi du gire ned for ekstra kraft for å få fart kommer ut av svingen.


Det bør bemerkes at trafikken allerede i rundkjøringen har forkjørsrett over trafikk skrive det, akkurat som i USA. Hvis du kommer til Irland for en ferie, er det alltid mulighet for å ansette en sjåfør drevet bil for varigheten med en rekke selskaper som tilbyr sjåfør turer inkludert Kennedy & Carr Custom Travel, TSI, CIE Tours og Lynott Tours.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side