Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Irland » Dublin Flyplass

Leiebil Dublin Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Dublin Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Dublin Flyplass

Hvis du besøker Dublin bare for en dagstur og har en bil, kan du slå trafikken ved å forlate bilen på en Park and Ride stasjon. Hvis du kommer fra sør, til to ideelle steder la bilen er på Sandyford bybaneholdeplass, som ligger like ved veikryss 15 på M50 på Blackthorn Road, eller Bray DART stopp, på Bray Road. Hvis du kommer fra vest, er det beste alternativet Red Cow bybaneholdeplass, ved veikryss 10 på M50. Kommer fra nord øst, ville du gjøre best å bruke Park og Ride stasjonen på Howth DART-stasjon. Tariffer på Park og Ride stasjoner varierer fra € 2 til € 4.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Dublin Flyplass bilde 2

Hvis du bestemmer deg for å kjøre inn til sentrum, er det en rekke parkeringsplasser tilgjengelig. Dublin City Centre har skiltstolper rundt i byen med retninger og plass tilgjengelighet for alle de store parkeringsplassene. Byen tilbyr også betale og vise parkering på gatene med et maksimalt opphold på tre timer.


Mens alle bilutleiefirmaer i Irland har utleie pulter i ankomsthallen til Dublin Airport, er listen over bilutleiefirmaer med indre by steder langt mindre. Noen av bilutleiefirmaer vil annonsere sentrums steder, men disse stedene er for det meste bare stup som en ekstra kostnad vil bli lagt til. Selskapene med ekte Dublin City Centre steder er CARHIRE.ie, Europcar og Hertz.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Irland

  • Dublin
  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på venstre side