Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Afghanistan » Hamid Karzai Internasjonal Flyplass

Leiebil Hamid Karzai Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Hamid Karzai Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Hamid Karzai Internasjonal Flyplass

Motorveien fra Kandahar har blitt gjenoppbygd, men reiser på det er svært farlig på grunn av Taliban. Motorveien fra Mazar-e Sharif og Nord via Salang Pass er åpen, selv om man må være forsiktig med å reise på det i vintermånedene. Det nylig ombygde motorveien fra Jalalabad er åpen som har redusert reisetiden til 2-3 timer, men siden 2008 sikkerheten på denne veien har forverret seg betraktelig. Fra Bamiyan er det tilrådelig å ta lengre nordlige ruten, som den sørlige ruten (gjennom Wardak provins) er av tvilsom sikkerhet. Kart over Kabul er tilgjengelige fra Afghanistan Information Management Services som kan skrive ut tilpassede vegg kart over byen.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Hamid Karzai Internasjonal Flyplass bilde 2

Åpen Street Map er den eneste online gatenivå kart i dag tilgjengelig for Kabul. Foreløpig Google har tilbudt den splitter nye tjenesten eller veikart i Afghanistan. det er mest pålitelig bortsett fra at det ikke ville ha alle detaljer.


Enten du ankommer med fly eller tog, vil du ønsker å leie en bil i Afghanistan å fullt utforske alt landet har å tilby. Med en leiebil i Afghanistan, får du frihet til å reise som en lokal, men likevel besøke alle de store turistattraksjonene også.


Uavhengighet og den åpne veien vil være til din disposisjon når du fatt på unik reise med Afghanistans bilutleie.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Afghanistan

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side