Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Afghanistan

Leiebil Afghanistan

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Afghanistan

Illustrasjon av leiebil i Afghanistan

Det er et voksende nettverk av offentlig transport mellom landets byer. Busser ply noen ruter og Toyota biler har et tilnærmet monopol på minivan (HiAce) og taxi (Corolla) transport. En ny motorvei forbinder Kabul og Mazar-i-Sharif. Motorveien er i god stand og anses relativt trygt. Turen tar minimum 5 timer.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Afghanistan bilde 2

Motorveien går gjennom de berømte Salang-fjellene og krysse Hindu Kush fjellkjeder. Hvis du leier en relativt ny Toyota Corolla, vil dette koste deg ca US $ 100 (hvis forhandlet av en lokal) for en retning fra Mazar Station i Kabul til hvor som helst i Mazar-i-Sharif.


Det er ingen målt taxi i store deler av Afghanistan. Drosjene er gule og tydelig identifiserbare. Du bør normalt inngå en avtale med sjåføren før du tar et sete. Du kan vurdere 2-3 km av veien i ideelle forhold for å være rundt USD1 verdt (AFN50).


Jeeps og Land Cruiser er tilgjengelig for utleie sammen med sjåfører som snakker litt engelsk (ikke holde håp høy at du kan støte på en av dem). Det er turoperatører i Kabul som kan gi en bil og guide; disse menneskene er tilgjengelig for utleie på Kabul International Airport selv. Bensinstasjoner er mangelvare på landsbygda, og drivstoff er dyrt.


Asfalterte veier er unntaket, ikke regelen, og selv disse veiene kan være i dårlig stand. Når utenfor de store byene forventer grusveier (som slår til gjørme under regn eller snø smelter). Motorveien mellom Kabul og Bagram er dominert av militære konvoier og klirre lastebiler.


En ny motorvei knytter Kabul til Kandahar. Motorveien er i god stand, men bør ikke anses som trygt på grunn av hyppige angrep av anti-regjeringsstyrkene som Taliban som ofte plante kraftige gruver (bomber) ved siden av motorveier der sivile blir drept [16], og den dårlige standarden på kjøring. Turen tar minimum 5 timer.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side