Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Colombia » El Dorado Internasjonal Flyplass

Leiebil El Dorado Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i El Dorado Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i El Dorado Internasjonal Flyplass

Byen Bogota er bygget på et rutenett. En ganske ufullkommen en, faktisk. Kaotisk byspredning i andre halvdel av det tjuende århundre, hovedsakelig drevet av vold i landskapet og innvandring som fulgte, gjorde byen utvikle seg uten noen effektiv langsiktig byplanlegging (eller, i noen tilfeller rett og slett dårlig byplanlegging). Dette har resultert i en rekke uregelmessige blokker, kronglete gater, og diagonaler kutte over hva som er ment å være et perfekt rutenett. Derfor har tilsynelatende grei gate system historisk vært mer av en retningslinje om hvor ting er enn en presis måte å komme til steder.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
El Dorado Internasjonal Flyplass bilde 2

En fersk (fra 2012) oppdatering av gateadresser i mye av byen ble rettet mot å løse noen grelle inkonsekvenser i å få. De fleste steder som turister besøker er lett å finne i dag, men du har blitt advart.


Carreras (gater) er forkortet til kr., Kra., Og Cra. og kjøre parallelt til fjellene fra sør til nord. Carrera tallene øker fra øst til vest, bort fra fjellene - så Carrera 7 er i nærheten av fjellene og Carrera 100 er langt fra dem - med unntak av noen svært få carreras nærheten fjellene som øker i motsatt rekkefølge, og som har navn som Carrera en E (E står for East).


Calles (også gater) krysse Carreras og kjøre fra øst til vest. Calles er forkortet som KLL. og Cl. For halvparten av byen (den nordlige halvdelen turister er mest sannsynlig å besøke) calle tall øker fra sør til nord - så Calle 13 er nær sentrum av byen, mens Calle 200 er en av de siste gatene før du avslutter Bogota på nordsiden . Calles i den sørlige halvdelen arbeidet på samme måte East carreras nær fjellene: den sørlige calle tallene øker fra nord til sør, speiling gatene i den nordlige halvdelen. Disse kalles ting som Calle 85 S (S står for South).


Bortsett fra calles og Carreras, det er diagonales og transversales. Som navnene antyder, er de ikke helt parallell til calles og Carreras. Imidlertid gjelder det samme nummereringssystemet til dem. Diagonales er ment å være avvik fra calles, mens

transversales er ment å være avvik fra Carreras. Så, for eksempel, kjører Diagonal 107 slags øst-vest og er et sted rundt Calle 106 eller 108.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Colombia

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side