Om oss

Vi finner beste pris til deg!

S√ėK

Ser du etter noe?

Hjem » Colombia

Leiebil Colombia

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Colombia

Illustrasjon av leiebil i Colombia

Kjøring er på høyre side av veien-de fleste biler har standard sendinger. Colombias flåte består hovedsakelig av biler med 4-sylindrede motorer som er av europeisk og japansk produksjon. Utenlandske besøkende kan kjøre hvis de viser et internasjonalt førerkort (et flerspråklig påtegning kort utstedt av bil og sjåfør klubber rundt om i verden). Forsikring er billig og obligatorisk. Fartsgrensen i boligområder er 30 km / t (19 mph), og i urbane områder er det 60 km / t (37 mph).

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Colombia bilde 2

Det er en nasjonal fartsgrense på 80 km / t (50 mph). Landet har en godt vedlikeholdt nettverk av veier som forbinder alle større byer i Andes områder, samt de i den karibiske kysten. Det kan være betydelig jordskred på veier og motorveier i regnsesongen (november-februar), der trafikken blir avbrutt.


Dette vanligvis er løst i løpet av 6 timer til 4 dager. Det er mange bompengestrekninger; avgiften er ca US $ 3,00. Det er også mange grusveier av varierende kvalitet. International land reiser er kun mulig å Ecuador og Venezuela.

Gå til toppen

 

Kj√łrer p√• h√łyre side