Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Brunei » Brunei Internasjonal Flyplass

Leiebil Brunei Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Brunei Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Brunei Internasjonal Flyplass

Alle hovedveiene i Brunei (unntatt dem i isolerte Temburong Bydeler) føre til Bandar Seri Begawan. Hovedveien inn / ut av Bandar kobles til kystveien til / fra grensen Sarawak via Tutong, Seria og Kuala Belait. Andre hoved veier fører til Muara og Kuala Lurah hvor det er en grenseovergang inn i Limbang delingen av Sarawak. Ta denne veien hvis du kjører til Temburong men du er nødt til å gå gjennom to sett med innvandring sjekkpunkter - på Kuala Lurah (Tedungan på Sarawak side) og Puni (Pandaruan på Sarawak side) - før du kommer til distriktet administrative senteret, Bangar. Brunei har Sørøst-Asias billigste bensin - bensin er bare b $ 0,53 liter og diesel går for bare B $ 0,31.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Brunei Internasjonal Flyplass bilde 2

Hvis du kjører en bil med malaysiske plater og er ikke en Brunei bosatt, vil du bli ført til en spesiell pumpe til å betale mer (dette er for å hindre smugling).


Å leie bil er en god måte å utforske Bruneis innlandet. Prisene starter på rundt B $ 85 per dag. Tilleggsavgifter kan påløpe hvis bilen er tatt i Sarawak. De fleste etater vil bringe bilen til hotellet og plukke den opp når du er ferdig, og sjåførene kan også ordnes, selv om dette kan legge til B $ 100 til den daglige kost. De viktigste veiene er i god stand, men noen sideveier krever en 4WD.


Brunei er en ekstremt religiøs, overveiende muslimske land som tar Ramadan alvor. Under nye lover innført i 2014 som en del av den første fasen av innføring av sharialov, dagtid for måneden Ramadan all spising, drikking og røyking i det offentlige er ulovlig. I løpet av dagen, kafeer og restauranter er åpne for takeaway bare (ta med mat og drikke tilbake til hotellet for å spise).

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Brunei

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på venstre side