Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Brunei

Leiebil Brunei

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Brunei

Illustrasjon av leiebil i Brunei

Det er en motorvei, fra Bandar Seri Begawan (hovedstaden) langs kysten. Det tilfaller i dual og deretter enkelt kjørebaner, men er egnet for alle biler, rett gjennom til Kuala Belait og bompenger brua til Malaysia / Sarawak i vest). Det er også en sidegate av dette, som går inn i jungelen mot oppgjør av Labi og utover. Utmerket natur, og en 4-hjulstrekk kan være nyttig, men veien er nå forseglet opp til langhus litt avstand utover Labi. Lager opp på vann på praktisk butikk i krysset.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Brunei bilde 2

Self-stasjon eller sjåfør-drevne biler er tilgjengelig på flyplassen og gjennom store hoteller. Noen selskaper har en minstealder på 23 og maksimum 65. Brunei har noen av verdens billigste bensin.

Biler kjører på venstre side av veien. Alle bilpassasjerer er pålagt å bruke bilbelte. Bruk av mobiltelefon under kjøring er forbudt. Fartsgrenser er 100kph (62mph) på to kjørebaner, 80 km (50 mph) på enkeltbaner og 50kph (31mph) i bebygde områder.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side