Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Slovakia » Bratislava Flyplass

Leiebil Bratislava Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Bratislava Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Bratislava Flyplass

Bratislava ligger på grensen mellom to andre land og har en relativt god veinettet. Byen kan nås ved motorveier (dvs. begrenset tilgang highway) fra nordlige Slovakia og Polen, Tsjekkia, Ungarn samt Østerrike. Som et resultat, kan du passere byen uten å måtte forlate motorveien i det hele tatt. Lignende som i Østerrike eller Tsjekkia det er påkrevet å ha et klistremerke (vignett) på frontruten for å kjøre på motorveier. Klistremerker kan kjøpes på noen vanlige bensinstasjon - det er anbefalt å stoppe på den første bensinstasjonen etter å ha krysset grensen.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Bratislava Flyplass bilde 2

Etter inn i byen, er en parkeringsinformasjon system på plass for å lede deg til neste gratis bilparkering. I sentrum av byen du enten kan bruke en av de betalte underjordiske garasjer eller kjøpe et parkeringskort fra leverandører i gule vester og prøve å finne en ledig plass i gatene. Den tidligere er anbefalt i helgene som å finne en parkeringsplass i én måter kan slå inn en ekte hode bryte puslespillet. Hvis du finner et sted i gaten, og det er en ukedag mellom 8 AM og 16:00, kan et parkeringskort være nødvendig. Du trenger dem i sentrum av byen bare er avgiftsfri parkering på gata ellers. Du kan kjøpe parkeringskort fra leverandører i gule vester eller i kiosk; de koster € 0,80, og er gyldig i 60 minutter.


Det kan være en god idé å la bilen stå Aupark parkeringsplassen som også fungerer som en Park og Walk anlegg for turister (merk at de innendørs parkeringsmuligheter samt deler av utendørs parkeringsplass er stengt fra 23:00 til kl 10, den Resten av parkeringsplass er gratis å bruke 24/7). Du kan la bilen stå her og gå gjennom parken og over Donau til sentrum av byen, som ligger en 10 minutters spasertur, eller bare bruke offentlig transport. Det anbefales ikke å forlate bilen i boligområder utenfor sentrum for å unngå betalt parkering, som utenlandske biler kan tiltrekke bil tyver. Vennligst sørg for at AUPARK er parkeringsplasser er kun åpen fra 10:00.


Leie en bil er også et alternativ, spesielt hvis

du besøker destinasjoner utenfor Bratislava. Alle store utleiefirmaene har en stall på flyplassen, men de fleste har en by kontor også.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Slovakia

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side