Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Ungarn

Leiebil Ungarn

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Ungarn

Illustrasjon av leiebil i Ungarn

For å komme inn i landet, sikre at International Motor trygdkort er gyldig for Ungarn sammen med kjøretøyets registreringsnummer og en fullmakt fra eieren hvis bilen ikke er ditt. Grensevakter er svært strenge på at bilene gjennom uten disse dokumentene. Den ungarske grensekontroll er veldig streng og grundig. De vil ikke nøle med å gjennomføre en full bil søke om nødvendig. Inngang fra Schengen-land (Østerrike, Slovenia, Slovakia) krever ikke slik grensekontroll siden opphevelsen av fysiske grenser i 2007. Alle gjenværende EUs grenser viser lysstyring (Romania, Kroatia) og på grunn av en bilateral avtale serbiske borgere er også ikke mer å gjennomgå en streng grense kontroll.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Ungarn bilde 2

Men du må ta hensyn til at hvis du kommer inn fra Schengen-området du kanskje nødt til å gjennomgå en såkalt innenlandske tollkontroll når som helst når du kjører i landet. Non-Schengen passasjerer må regne med å måtte møte en streng kontroll ved grensepasseringen fra Ukraina og Serbia. Kommer fra Serbia du har lov til å ta med 2 pakker sigaretter i Ungarn. Eventuelle overskytende vil bli konfiskert, og du vil ende opp med en bot på € 102.

 

Jakt våpen kan importeres fra alle EU-land, forutsatt at du har en europeisk Licence. Men du kan ikke kjøpe eller selge et nytt våpen her. Automatiske våpen kan ikke holdes i det hele tatt, og det er liten sjanse for at du noen gang vil få en lisens i Ungarn for å innhente slike. Det samme er situasjonen med illegale rusmidler. Brudd på disse reglene vil føre til umiddelbar arrestasjon! Inngang fra non-Schengen-land kan ta ganske lang tid, spesielt i sommermånedene i helgene når EU-borgere er tilbake tilbake nordover langs E75 korridoren fra Beograd, Serbia.

 

Vent linjer for å komme gjennom grensen har vært så lenge 7km med en ventetid på opptil 6 timer. Alternative grensekryssingspunkter i Ungarn eller Kroatia kan brukes til å by-pass. Hvis du kjører i fra et EU-land, f.eks Østerrike, må du dra over å sjekke med myndighetene på grensen, ellers grensene er åpne og vanligvis utlendingskontroll kiosken er tomme.

 

Når du kjører inn i Ungarn, sørg for at grenseovergangen på ruten du velger tillater passasje av utlendinger. Også noen

mindre kryssinger nære på ettermiddagen for natten. Det er også nødvendig å kjøpe en vignett for kjøring på motorveier før vi går dem. Innenriks (Budapest) leiebil og internasjonale bilutleieleverandør.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side