Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Ukraina

Leiebil Ukraina

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Ukraina

Illustrasjon av leiebil i Ukraina

Den nærmeste betydelig byen på den polske siden er Przemy? L, og det er lett å finne ved å følge rute # 4 (som passerer gjennom l Przemy?), Også kjent som E40 i europeisk sammenheng. Når du ankommer, er veien ganske smal (ingen motorvei / autobahn dette) med en kø av lastebiler og varebiler parkert på høyre side av veien; en hard-core parkeringsplass med kafé / bar til venstre. Ikke stopp bak lastebiler, skli opp på siden av dem og deretter mates inn i tollområdet når fyren flagg du frem (for høflige europeere, du er ikke hoppe køen - kommersiell trafikk går gjennom en annen prosess). Hvis du er i et EU-registrert bil da gjøre for EU-pass, passkontroll delen. Derfra til ukrainsk passkontroll og deretter ukrainske tollen og deretter du er gjennom.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Ukraina bilde 2

Det pleide å være et mareritt, med apokalyptiske fortellinger om 5-6 + timer på grensen, men ukrainerne har gjort store fremskritt i effektivitet, og det tar omtrent en time å gjøre krysset (2012). Ikke forvent grensepolitiet til å behandle deg på en vennlig eller respektfull måte, faktisk, forventer noe som strekker seg fra nøytral til ekstremt ytterst ubehagelig oppførsel.


Når gjennom, bare følg hovedveien mot Lviv på E40 - er denne ruten rett over Ukraina til Kiev (og derfra videre til øst). Hold deg til dette - de største byene på vei er Lviv, Rivne, Zhytomyr.


Se opp ca 15-20 km inne Ukraina, i Mostyska, som politiet har gått gale om trafikk dempende tiltak her (fartsdumper eller sove politimenn). De er som isfjell over veien, og veldig dårlig merket. Det er omtrent fire eller fem sett med dem gjennom landsbyen.


Annet enn det, ta vare på veien, som selv om den viktigste øst / vest motorveien, og hovedveien ruten inn i EU, er fortsatt i en elendig forfatning (overflate-messig). Du vil snart innse hvorfor Ukraina har så dårlige statistikken i forhold til fører og fotgjengere dødsfall og skader. Kjør defensivt er den optimale råd re veiene, andre trafikanter og fotturer, ridning offentlig.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side