Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Taiwan

Leiebil Taiwan

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Taiwan

Illustrasjon av leiebil i Taiwan

Den juridiske driving alder i Taiwan er 18. Luxgen, en taiwansk maker er svært populære. Et internasjonalt førerkort er nødvendig for kjøring i Taiwan og kan brukes i opptil 30 dager, etter som du trenger for å søke om en lokal tillatelse. Noen kommuner kan pålegge ytterligere restriksjoner, så sjekk videre med utleie butikk. VIP leiligheter i Taipei er ganske fornøyd med å leie biler til utlendinger, og vil selv levere bilen til en gitt destinasjon. Et depositum er ofte nødvendig, og den siste dagen i leie er ikke pro-rated, men beregnet på en per-time basis til en separat (høyere) rente.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Taiwan bilde 2

Den nummererte freeway system i Taiwan er stor. De dekker mange deler av øya og er i utmerket form. De fleste trafikkskilt er i internasjonale symboler, men mange tegn viser navn på steder og gater i bare taiwanske. Likevel vil nesten alle offisielle retningsskilt være skrevet i både taiwanske og engelsk. Men betyr det ikke-standardiserte nise at engelske navnene kan variere mellom veiskilt, noe som gjør det ganske forvirrende.


Oddetallsmotorveier har bompenger, som automatisk samles inn av ETC [20]. Gjeldende sats for biler er (NT $ 1.2 / km opp til 200km) + (NT $ 0,9 / overflødig km), km blir kilometer reiste per dag. De første 20 km per dag er gratis, og dermed trukket fra avstand. Motorveier kan brukes direkte, men brukerne oppfordres til å søke om en ETAG, som er gratis, og når utstyrt gir 10% rabatt, og lar deg lagre forhåndsbetalt penger for bompenger.


Den ETAG kan også settes til å betale bompenger automatisk med kredittkort eller en sparekonto. Brukere uten ETAG betale bompenger på dagligvarebutikker 3 dager etter bruk og hvis ikke, vil regningene bli sendt til bileiere. Bomstasjonene du kan komme over er foreldet, og er enten reservert for minnesmerke formål eller ennå ikke fjernet. Ta motorveier bompenger i betraktning når leie biler.


Under kjøring kan være den beste måten å komme seg rundt på landsbygda, i større byer som Taipei og Kaohsiung, trafikkork er et problem, så vel som problemer med å finne en god parkeringsplass, spesielt i rushtiden, og trafikken har en

tendens til å få kaotisk så du kan være bedre å stole på offentlig transport i stedet.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side