Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Sverige

Leiebil Sverige

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Sverige

Illustrasjon av leiebil i Sverige

I Svealand og Götaland kjøring tar deg raskt fra ett sted til et annet. I Norrlands avstandene tendens til å være større. Med mindre du virkelig liker å kjøre, er det ofte mer praktisk å ta tog eller fly til områder, spesielt i Nord-Norrland. Reiser med natten kan være farlig på grunn av ville dyr på veiene, og de kalde nettene i løpet av vinteren. Kollisjoner med elg, rådyr eller andre dyr er en ikke uvanlig årsak til bilulykker.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Sverige bilde 2

De beste merkene er laget med store blå skilt med navnet på den kommende byene. Hvis veien er det en motorvei, skiltene er grønne i stedet for blå. Med mindre du går på en veldig stor vei, gjør dine retninger basert på hva byer eller tettsteder du passerer og holde et øye med disse skiltene i stedet for veiene tall.

 


Den gjeldende fartsgrensen er godt merket med skilt. De fartsgrenseskilt er i km / t. Tegnene du ser er normalt 30, 50, 70, 90 og 110. Nylig, nye fartsgrenser har dukket opp, 40, 60, 80, 100 og 120. To fartsskilt på hver side av veien mener fra dette punktet er dette ny fart. Ett tegn til høyre betyr at dette er hastigheten på denne veien, men det er ingen endring i hastighet. Standard hastighet for veier utenfor tettbygd strøk er alltid 70 km / t, med mindre annet er angitt.

 


Kjøring i Sverige er ganske rolig og ikke så aggressiv som i Sør-Europa, men det vil alltid være biler som passerer deg. På motorveiene er det ikke veldig mye respekt for fartsgrensene og folk vil alltid prøve å gå forbi. Svenskene er ganske rolige sjåfører i forhold til andre land som Spania, Italia og Hellas.

 


Trafikkork er ganske vanlig i de større byer som Stockholm, Göteborg og Malmö spesielt i rushtiden. Prøv å unngå Stockholm rushtid (Mornings 07,00 til 09,00 og ettermiddager 16,30 til 18,00), spesielt fra sør. Den delen av motorveien E4 som går gjennom de vestlige delene av

Stockholm er Sveriges travleste veien. Road 55 mellom Norrköping og Uppsala er et godt alternativ til E4 som kan spare deg for mye tid ved å unngå Stockholm trafikkork.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side