Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Sveits

Leiebil Sveits

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Sveits

Illustrasjon av leiebil i Sveits

Vanlige turistmål i Sveits er lett tilgjengelig med bil, for eksempel Genève fra sentrale østlige Frankrike, og Zürich fra Sør-Tyskland. Selv om Sveits er nå en del av Schengen-avtalen, er det ikke en del av EUs toll / tariff union. Derfor EU / sveitsiske grensestasjoner fokusere på smugling osv, men det er ingen passkontroll. Forsinkelser er vanligvis kort, men biler kan bli stoppet og ingen grunn trenger å bli navngitt. Noe forsinkelse kan være forårsaket av kø på travle tider, og det er ofte køer varige timer til å bruke tunneler under Alpene fra Italia som Mont Blanc, Gotthard etc.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Sveits bilde 2

Swiss motorvei vignetter (40 sveitsiske franc) kan og bør kjøpes på grensen dersom bilen din ikke allerede har en gyldig for året, og du har tenkt å bruke den sveitsiske motorveier som er nesten uunngåelig. Husk når du velger transportmiddel som de fleste byer ikke har gratis parkering.


Ved bruk av fjellveier, husk at de også brukes av busser - mest relevante på håret pin svinger. Og de fleste høyfjellsovergangene er hyppig brukt av den gule sveitsiske Auto buss. Hvis du ser en postal buss, eller enda mye bedre, høre det nærmer seg en sving ved sin karakteristiske tre-tone horn, hold rett tilbake (før svingen!), Og la det passere, de har alltid prioritet og deres sjåfører stole på din passiv kjøring .


Sveits har en høy kvalitet veinettet. De fleste steder kan nås med bil som du kan se på kartet over Sveits. Det er noen byer og regioner hvor biler er forbudt eller som bare kan nås med taubane eller tog bare. Før du treffer veien med egen bil eller leie en bil, kan du lese om de grunnleggende trafikkregler og være sikker på at du vet hvordan man skal kjøre i fjellet.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side