Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Surinam

Leiebil Surinam

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Surinam

Illustrasjon av leiebil i Surinam

Surinam veier er begrenset og vanskelig å navigere. Personbiler kan håndtere veiene langs kysten og til Browns, men spor inn i interiøret er for 4WDs bare. Kjøring er på venstre side. En internasjonal kjøretillatelse er nødvendig. Siden det ikke mange turister besøker Surinam ennå, og den indre-land ikke er innenfor rekkevidde, utgifter til reise er høyere enn man kunne forvente.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Surinam bilde 2

Turistattraksjoner kan være dyrere enn i Europa eller USA. Det er forventet at dette vil endre seg i fremtiden, siden det er en årlig økning synlig i utenlandske turister, og skaper nødvendigheten av å jobbe på bedre veier, samt andre måter billigere transport.


Den beste måten å gå rundt i Surinam er med båt eller bil. Det er ikke så mange veier som går inn i landet. På hvert elvebredden kan du charterbåter til rimelige priser. Det er lurt å reise med en guide.


Det er også et alternativ å leie en bil, selv om noen utleiefirmaene ikke tillate deg å gå inn i skogen med sine biler. Alltid leie en firehjulstrekk. Surinam trafikk kjører på venstre side av veien.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side