Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Spania

Leiebil Spania

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Klar for litt spansk temperament på veien?

Illustrasjon av leiebil i Spania

Dette er landet med det største antallet UNESCO World Heritage byer og det vises. Spania er ansett som et flott ferieland i Europa på grunn av sine vennlige innbyggere, avslappede livsstil, mat, livlige uteliv og verdensberømte severdigheter. Blant mange steder verdt å besøke, er Spanias pulserende hovedstad Madrid, kulturbyen Barcelona, okseløpet i Pamplona, de flotte andalusiske byene med islamsk arkitektur, som Sevilla, Granada og Córdoba.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Spania bilde 2

Med flotte strender, pulserende natteliv, kulturelle regioner og historiske byer, er Spania et herlig reisemål for alle type turer. Det kan by på alt fra frodig natur og snøkledde fjell til ørkener og strender.

Mens sommeren er høysesong på grunn av badelivet, bør de som ønsker å unngå folkemengden vurdere et vinterbesøk til attraksjoner som Alhambra i Granada og La Gran Mezquita i Cordoba.

I store byer som Madrid eller Barcelona, er det å bevege seg rundt med bil både dyrt og nervepirrende. Bøter for feilparkering er kompromissløse (€ 85 og oppover).

 

Komme seg rundt med bil er fornuftig hvis du planlegger å dra fra en by til en annen innimellom, og ideelt hvis du ikke har tenkt å bli over natten i store byer. Naturen er vakker og vel verdt en kjøretur.

Det finnes to typer av motorvei i Spania: autopistas, eller motorveier, og autovías. De fleste autopistas er bomveier mens autovías er vanligvis gratis.

Du vil finne mange selskaper som tilbyr leiebil for rimelige priser på grunn av høy konkurranse mellom bilutleiefirmaer. Du bør vurdere å leie en bil med GPS-navigasjon hvis du har muligheten. Du bør også vurdere å ha full dekning på forsikringen: andre sjåfører er ikke alltid forsiktig når de f.eks. parkerer i nærheten av andre biler, spesielt når parkeringsplassene i en gate er overfulle. 

Spanske sjåfører kan være uforutsigbare og noen av veiene på den sørlige delen av Malaga og Costa del Sol er notorisk farlige.  Derfor bør du leie en bil med en full forsikringspakke som inkluderer kollisjonsskade og

tyveri, samt ansvarsdekning. 

 

Barneseter er også som regel tilgjengelig med alle biler, slik at barn kan reise trygt og komfortabelt.  Air condition er et must i de varme spanske sommermånedene. I tillegg bør du sørge for å ha vann med deg hele tiden.  Sjekk også at bilutleiebyrået tilbyr gratis veihjelp hvis bilen får motorhavari mens du er på ferie. Biler overopphetes ofte i Spania og dekkene er sårbare på de varme veiene.

Gå til toppen