Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Sor-Korea

Leiebil Sor-Korea

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Sor-Korea

Illustrasjon av leiebil i Sor-Korea

Seoul og de fleste av de store byene i Korea har godt utbygd offentlig transport systemer, men å leie en bil kan også være en av dine reiser alternativer. Leie en bil er relativt enkelt, så er det mange bilutleiefirmaer i Korea. Du må ha et gyldig internasjonal kjøretillatelse (IDP) eller et gyldig førerkort utstedt i Korea. En internasjonal kjøretillatelse (IDP) gir borgere av et fremmed land med et gyldig førerkort for å kjøre bil mens i Korea. Du må få din IDP i samme land som utstedte førerkort.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Sor-Korea bilde 2

Noen bilutleieselskap krever både IDP og den lokale førerkort (dvs. førerkort utstedt av bostedslandet), så det anbefales å sjekke utleie kravene i de relevante selskapene på forhånd. Et pass er nødvendig for identifikasjon. En kopi av passet ditt kan også være nødvendig for å fullføre forespørselen. Kjøretøy leie avgifter må betales med ditt eget kredittkort.


De med type 2 førerkort utstedt i Korea kan kjøre en bil til å frakte opptil opptil ni passasjerer, mens de med type 1 førerkort utstedt i Korea kan kjøre større kjøretøy med plass til ti eller flere passasjerer. For IDP holdere, hvilken type kjøretøy du har lov til å kjøre, vil avhenge av klassifisering stemplet på IDP.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side