Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Singapore

Leiebil Singapore

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Singapore

Illustrasjon av leiebil i Singapore

Leiebil er ikke et populært alternativ i Singapore. Det er også neppe nødvendig for turister siden offentlig transport dekker tilstrekkelig alle områder av øya. Du vil vanligvis betale oppover fra $ 100 per dag for den minste bilen fra de store utleiefirmaene, selv om de lokale firmaene kan være billigere, og det er noen ganger gode helgepriser tilgjengelig. Dette inkluderer ikke bensin på rundt $ 1,80 / liter eller veiprisingsavgifter, og du må vanligvis betale ekstra for å kjøre til Malaysia. Hvis du planlegger å gjøre Malaysia med bil, er det mye mer fornuftig å ta turen over grensen til Johor Bahru, der både utleie og bensin er halv pris, og du har muligheten til å levere bilen andre steder i landet.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Singapore bilde 2

En utleiefirma kalt smove tilbyr elektriske kjøretøy utleie. Med en $ 19 registreringsavgift, kan du leie den elektriske bilen fra 15 minutter til en hel dag. Siden bilene er batteridrevet, spare på kostnadene av gass. De tilbyr sine tjenester i Buona Vista området i Singapore.

Veier i Singapore er i utmerket tilstand og kjørevaner er generelt bra med folk flest å følge trafikkreglene på grunn av strengere håndhevelse, selv om veien høflighet en tendens til å bli sårt mangler. Sammenlignet med andre store byer rundt om i verden som Sydney, Tokyo eller Hong Kong, parkeringsplasser er relativt enklere å finne i sentrum av Singapore, selv om peak time lunger kan være ganske alvorlig. Utenlandske lisenser i engelsk er gyldige i Singapore for inntil ett år fra datoen for innreise, etter som du må konvertere din utenlandske lisens til et Singapore en. Utenlandske lisenser ikke på engelsk må ledsages av en internasjonal kjøretillatelse (IDP) eller en offisiell engelsk oversettelse (vanligvis tilgjengelig fra ambassaden) for dem å være gyldig.

Alle passasjerer må ha setebelter og bruke en telefon mens du kjører er forbudt. Promillekjøring tolereres ikke: det maksimale alkoholinnholdet i blodet er 0,08%, med veisperringer satt opp om natten for å fange lovbrytere, som er tungt bøtelagt og muligens fengslet. Selv om alkoholpromille ikke overstiger den lovlige grensen, kan du likevel bli belastet med promillekjøring hvis politiet er overbevist om at din evne til å kontrollere at bilen har blitt kompromittert av tilstedeværelsen av alkohol (dvs. hvis du blir involvert i en ulykke ).

Politiet vet gjennomføre periodiske veisperringer og fotobokser er allestedsnærværende.

Gå til toppen

  • Populære steder i Singapore

  • Populære flyplasser

 

Kjører på venstre side