Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Peru

Leiebil Peru

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Peru

Illustrasjon av leiebil i Peru

Det er også mulig å reise rundt i indre av landet med bil. Dette gir deg en sjanse til å komme utenfor allfarvei og utforske noen av de områdene som ikke har blitt forvandlet av turisme. En internasjonal kjøretillatelse er nødvendig for kjøring i Peru. Peru har tre hovedveiene som går fra nord til sør: det fullt asfaltert Panamericana (RN 1) som går gjennom hele landet; mer mot øst er det de delvis asfaltert Carretera de la Sierra (RN 3) samt Marginal Carretera de la Selva (RN 5). De fleste deler av disse veiene er bomveier i retning fra nord til sør. Hovedveiene er forbundet med 20 gater fra vest til øst.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Peru bilde 2

Vær oppmerksom på at, bortsett fra noen få hovedveier som er i god stand, de fleste veiene er brolagt og hastigheten på dem vil bli sterkt begrenset. For disse veiene en 4WD er nødvendig. Dette gjelder spesielt i regntiden fra november til april. Du bør reise svært godt informert om ruten. Ta et godt veikart med deg (f.eks Vanntett Peru Kart av ITMB). På nettet cochera andina gir nyttig informasjon om veiforhold, reisetider og avstander for mer enn 130 ruter i Peru.


Husk å ta med rikelig med gass, som bensinstasjoner i ubebodde områder er svært sjeldne, og vil ofte være stengt. Innkjøp gass sent på kvelden kan være et eventyr alle sine egne, som selv i mer befolkede områder bensinstasjoner pleier å lukke tidlig og pumpene er låst. Eieren av stasjonen noen ganger sover inne, og hvis du kan vekke ham, vil han komme ut og lar deg fylle opp. Vær klar over høyere bensinforbruk i fjellet som ofte øker til mer enn 20L / 100km (12mpg) (5 US gal / 62 mi).


Trafikkreglene er nesten det samme som i Europa og USA, men lokalbefolkningen har en tendens til å tolke dem fritt. Du bedre tut i uklare situasjoner, f.eks i svinger og ved kryssinger for å indikere forkjørsrett. Merk også at trafikksjekkpunkter har en tendens til å bli spredt over hele landet, og politiet kan prøve å trekke ut bestikkelser fra utlendinger for passasje. Det ville være klokt å reise med en innfødt som kan navigere veiene og

håndtere rettshåndhevelse.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side