Om oss

Vi finner beste pris til deg!

S√ėK

Ser du etter noe?

Hjem » Paraguay

Leiebil Paraguay

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Paraguay

Illustrasjon av leiebil i Paraguay

Det er motorveier som forbinder alle de store regionene i Paraguay, men de fleste av dem er ett kjørefelt hver vei. Du kan treffe bomstasjoner langs veien. Politiet kan trekke deg over en eller annen grunn, og noen kan forvente bestikkelser. Hvis du har begått noe galt, bør du betale boten og alltid be om kvittering. Vær oppmerksom på enkelte turister har vært kjent for å rapportere problemer arbeider med politiet på landevei, men at disse problemene ikke oppstår vanligvis i noen av de mer velstående områdene i de store byene der noe bedre relasjoner med politiet blir rapportert.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Paraguay bilde 2

Selvfølgelig hver persons erfaring i Paraguay vil variere og relasjonene og behandlinger som forventes fra Policia vil variere med hver persons humør, stemning, timing og flaks.

 

Biler kan leies på flyplassen eller gjennom lokale turistbyråer. Hertz tilbyr ubegrenset miles, mens andre selskaper vanligvis ilegge en tilleggsavgift hvis du reiser mer enn den fastsatte daglige kjørelengde grensen.

 

Det er obligatorisk å bære en bilbeltet i fører- og passasjersete, snakker i en mobiltelefon er forbudt, men som mange andre kjører lover det er ofte brutt. Det er obligatorisk å bære førerkort og bevis på kjøretøyet eierskap til alle tider. Det er anbefalt å ha pass for hånden.

Gå til toppen

 

Kj√łrer p√• h√łyre side