Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Palestina

Leiebil Palestina

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Palestina

Illustrasjon av leiebil i Palestina

For Vestbredden, kjører en privat bil er en veldig praktisk måte å se mer. Du kan leie biler i Ramallah med grønne (palestinske) plater selv om det ikke er klart om utlendinger har lov til å kjøre i palestinske registrerte biler. Du kan også leie biler med gule plater i Jerusalem som kan kjøres i Israel og på Vestbredden. Det er ganske enkelt med din egen bil eller leie en bil for å komme til det palestinske området fra Israel. Veier mellom Tel Aviv og Jerusalem er god, og selv om det er sjekkpunkter langs ruten, vil du ikke møte noen problemer hvis dokumentasjon av deg og bilen er i orden.en.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Palestina bilde 2

Internasjonale og lokale bedrifter har kontorer på Jerusalem flyplassen og i de fleste større byer og tettsteder. Veiene er i god stand, men du er nødt til å forholde seg til sjekkpunkter mye. Sørg for å ha all dokumentasjon i orden. Trafikk kjører på høyre, og du vil trenge din nasjonale førerkort for å leie en bil.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side