Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Nederland

Leiebil Nederland

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Nederland

Illustrasjon av leiebil i Nederland

Nederland har gode veier til Belgia og Tyskland, og fergeforbindelser til Storbritannia. Landet har et tett og godt vedlikeholdt trunk-vegnettet. Borders er åpne under vilkårene i Schengen-avtalen. Biler kan bli stoppet på grensen for stikkprøver, men dette skjer sjelden. Det er bilen ferga fra Storbritannia. Som Storbritannia er ikke en del av Schengen-sonen, fulle grensekontroll gjelder.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Nederland bilde 2

For det meste, kjører rundt i Nederland er ganske mye hva du forventer: glatt, lett og rask. Landet har et jevnt bra veinett, med de fleste av de store byene knyttet sammen av en slags motorvei eller to kjørebaner, men snerr-ups og syltetøy er langt fra sjeldne.

 

Reglene i veien er enkel: du kjører på høyre, og fartsgrenser er 50kph i bebygde områder, 80 km utenfor, 120 km på motorveier - om enkelte motorveier har en fartsgrense på 100kph, angitt med små gule skilt på siden av veien. Drivere og forsetepassasjerer er pålagt ved lov å bruke bilbelte, og straffen for fyllekjøring er alvorlige. Det er ingen bomveier, og selv om drivstoff er dyrt, på rundt € 1,85 per liter (diesel € 1.50), de korte avstandene mener dette er ikke for mye av et problem.

 

De fleste utenlandske førerkort er beæret i Nederland, inkludert alle EU, USA, Canada, Australia og New Zealand seg. Hvis du bringe din egen bil, må du ha tilstrekkelig forsikring, helst inkludert dekning for saksomkostninger, og det er lurt å ha en passende sammenbrudd politikk fra hjemmet ditt bilkjøring organisasjon også.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side