Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Myanmar

Leiebil Myanmar

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Myanmar

Illustrasjon av leiebil i Myanmar

Burmas infrastruktur blir bygget. Siden sanksjonene ble opphevet, ble bygget en rekke motorveier (for det meste toll) og broer, og mange veier er nå helt moderne, og gjør flere destinasjoner tilgjengelig. Reiser til visse regioner er forbudt; for andre, må spesielle tillatelser innhentes, og en guide / tolk / minder kan være obligatorisk. Disse guidene følge deg å ta vare på deg og å rapportere trygg ankomst til bestemmelsesstedet, eller annet; stedene regjeringen ikke vil at du skal se er vanligvis beskyttet av andre midler som for eksempel militære kontrollposter. Merk at selv med en guide du egentlig ikke er under hans kontroll, kan han (og vil) gi et råd, men det er opp til deg å se bort fra det.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Myanmar bilde 2

Populære reisemål som Yangon (Rangoon), Mandalay, Inle Lake og Bagan er åpne for utlendinger. Men mye av Myanmar er stengt for utenlandske reisende, og mange land ruter til fjerntliggende områder er også stengt (for eksempel for å Mrauk U, Kalewa, Putao, Kengtung). Således, mens reisende kan reise fritt i Bamar fleste burmesisk kjerneområde, har en tendens til å reise for å være begrenset eller omskrevet i andre steder. Dette er vanligvis forårsaket av en væpnet konflikt eller muligheten for uro eller terrorangrep i området, ikke fordi regjeringen prøver å skjule noe. For eksempel, mens Kengtung - Tachilek veien er stengt for utlendinger, du kan fortsatt fly mellom to byer, eller besøk Tachilek fra Mae Sae fra Thailand.

 


I teorien kan en hvilken som helst turist søke om tillatelse til å besøke noen restriksjonsområdet eller å reise på noen begrensede land rute. I praksis er det lite sannsynlig at en slik tillatelse vil bli utstedt i en rimelig tid, eller i det hele tatt, som utsteder ville være gjenstand for straff bør noe skje med en turist. Tillat anmodninger kan utføres lokalt i noen tilfeller (for eksempel kan forespørsler om landet rute til Kalewa gjøres i Shwebo), men i de fleste tilfeller, har forespørselen må gjøres i Yangon. Forespørsler om å besøke avgrensede områder må gjøres på MTT (Myanmar Travel and Tours) kontor i Yangon.

 

Med tog sakte og upålitelige, er veien reiser den beste måten å komme seg rundt hvis du er på et budsjett. Det er verdt å merke seg

imidlertid at mange ruter er stengt for utlendinger - vanligvis når de kjører gjennom sensitive grenseområder eller områder hvor regjeringen er i strid med etnisk minoritets militser.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side