Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Mongolia

Leiebil Mongolia

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Mongolia

Illustrasjon av leiebil i Mongolia

Trafikkulykker er hyppige. Jo større bilen er, jo tryggere er det. Utenfor hovedstaden, er det få asfalterte veier. Hvis du planlegger å reise rundt i landet uten guide, ta en GPS og få noen kart. Den Mongolia Road Atlas er tilgjengelig i mange bokhandlere, det er over 60 sider, og dekker hele landet: merk at det er en latin karakter versjon og kyrilliske tegn versjon, på landsbygda folk flest ikke vil forstå latin versjon.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Mongolia bilde 2

Uansett hvilken metode for lange reiser er valgt, må du huske på at alt i Mongolia har en tendens til å bryte ned. Ikke bli sjokkert hvis en del av opphengs pauser og sjåføren jimmy-rigger en utskårne blokk i stedet for en mount. For mer alvorlige sammenbrudd, kan det lett ta en hel dag eller lenger for noen til å komme sammen og hjelpe, så la god slakk i reiseruter. Endelig, mongoler er ganske beryktet for å være sent.

 

Kjøring standarder er dårlig. I Ulaanbaatar, veiene er overbelastet. Ideelt leie en profesjonell sjåfør heller enn å forsøke å kjøre selv. Leiebil i Mongolia er tilgjengelig gjennom reiselivsbedrifter. Nesten alle kommer med en sjåfør på grunn av dårlige kjøreforhold. Self-stasjonen biler er også tilgjengelig.

 

Det nasjonale motorveier er rudimentær og de fleste av veiene i landet er litt mer enn støv spor.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side