Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Argentina » Ministro Pistarini Internasjonal Flyplass

Leiebil Ministro Pistarini Internasjonal Flyplass

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn billigste leiebil i Ministro Pistarini Internasjonal Flyplass

Illustrasjon av leiebil i Ministro Pistarini Internasjonal Flyplass

Hvis du er virkelig eventyrlystne (og en bit av en risiko-taker), biler er tilgjengelig for leie i Buenos Aires. Det er flere ting å huske på før du leier en bil i Buenos Aires. Først er Buenos Aires en utmerket by for walking at hvis noe er innen 20 eller 30 blokker, er det ofte verdt den ekstra innsatsen for å gå til fots og bli kjent med byen på en mer intim nivå. Terrenget er flatt, så det kan være lett gikk videre. For det andre, hvis du ikke er mye av en turgåer, det offentlige transportsystemet i Buenos Aires er billig og effektiv.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Ministro Pistarini Internasjonal Flyplass bilde 2

Det kan få deg overalt fort! For det tredje, og kanskje viktigste, er trafikken i Buenos Aires svært uforutsigbar. Stopplys, skilt, trafikkregler - for mange Porteño drivere, er bare referanser. Forestill deg å prøve å få flere tusen hoder av storfe for å gå nedover gaten og bo inne baner, og du har en anstendig idé om kjøring i Buenos Aires. Det er også svært vanskelig å finne hvor du skal parkere bilen i mange nabolag, og nær umulig i sentrum.


IKKE la bilen stå parkert der du ikke lov til fordi det vil bli tauet bort, og oppgangen avgiften er svært kostbart. Mange skjulte hastighetskontroll kameraer har blitt installert i det siste (spesielt i veier), så sørg for å holde seg til fartsgrensen, selv i rutene utenfor byen. MÅ fest sikkerhetsbeltet og har lysene slås på eller du vil bli bøtelagt.


Hvis du kjører utenfor byen, bør du ikke bare holde seg til fartsgrensen (som varierer mye avhengig av hvor du er), men har din identifikasjon og førerkort med deg, så det er mulig at du blir stoppet av trafikk kontroll politimenn. Nasjonale rutene er i en god tilstand av manteinance, men vær forsiktig i provinsens bare ruter som det kan være uventede og farlige potholes i asfalten.


Det er også mulighet til å gjøre private bilturer. One (moro) alternativ er å gå for Buenos Aires Vintage Tours, som tilbyr originale Citroën 3CVs å gjøre turen. Sjekk Buenos Aires årgangs for informasjon om tilgjengelige turer.

Gå til toppen

  • Andre populære byer i Argentina

  • Populære flyplasser

 
 

Kjører på høyre side