Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Malaysia

Leiebil Malaysia

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Malaysia

Illustrasjon av leiebil i Malaysia

Malaysia har et utmerket highway nettverk, som kulminerte i Nord-Sør Expressway langs vestkysten fra Singapore hele veien til den thailandske grensen. Bensin eller lokalt kjent som Bensin er litt billigere enn markedspris på RM1.90 / liter (Ron 95) (i Peninsular Malaysia, Sabah og Sarawak). Bompenger betales på express, men disse er priset til varierende grad, alt fra dyre til rimelige: kjører lengden av landet (734 km) fra den thailandske grensen til Singapore koster RM 108 (~ US $ 25). Selv om du kan kjøre fra Singapore til Thailand i løpet av en dag på vestkysten, er motorveien systemet betraktelig mindre utviklet på østkysten, uten motorveier, og enda mindre i Sabah og Sarawak, så sørg for å faktor i ekstra reisetid hvis du reiser i disse områdene. Toll priser på motorveier og vegforbindelse inne store byene, spesielt Kuala Lumpur, er priset ublu alt fra RM4.00 til RM7.00 for hver exit.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Malaysia bilde 2

Mens du kjører kvalitet og vaner i Malaysia er bedre enn de fleste av resten av Sørøst-Asia, er det ikke nødvendigvis bra, spesielt hvis for reisende som kommer fra et vestlig land. Trafikken i Malaysia kjører på venstre side, en arv etter britene. Det bør være oppmerksom, pass opp for uvøren motorsyklister, særlig i løpet av natten, og spesielt hvis du er en fotgjenger: lokalbefolkningen vanligvis bort et rødt lys for venstre svinger, setter fotgjengere i fare. Som bilist, ved trafikklys, vil de samle seg foran deg - la dem kjøre bort først for å unngå ulykker.

 


Forsiktighet er nødvendig ved kjøring i større byer, som for eksempel Kuala Lumpur og Penang. Problemer inkluderer tilsynelatende selvmords motorsyklister, trange kjørefelt i løpet av dagen, og forvirrende veier spesielt i de eldre delene av byen hvor planleggingen var nærmest ikke-eksisterende av den daværende britiske koloni okkupanten. Ut av byen men biler og motorsykler er de beste og noen ganger den eneste måten å utforske landet. Noen av de mer rurale områder har motorsykler og scootere til leie for så lite som RM25 / dag, en fin måte å utforske lokalområdet eller større øyer som Langkawi.

 


Som forventet, vil de fleste utleiebyråer krever et gyldig førerkort fremvises ved utleie. Drivstoffnivå blir ofte sammenlignet før og etter utleie, samt for skade, så påse at alt er dokumentert, og be om tilbakebetaling av eventuelle overskytende drivstoff hvis mulig. De større bilutleiefirmaer som Hertz og Avis kan også kreve at du har et gyldig kredittkort hvor

et innskudd vil bli autorisert, men ikke trukket fra (med mindre det er skader på bilen).

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side